Fotos i resultats: Cursa Popular Les Santes 2022

Sí, una mica caòtica en els seus primers metres (sense calaixos, carrers estrets), però… I com de bé que ens ho passem? Amb la Cursa Popular Les Santes de Mataró, tenim una autèntica prova atlètica de Festa Major amb tot el que això significa: ambient popular (oberta a tothom, ja siguis corredor o caminant, ja tinguis 1 o 100 anys), a preu ridícul (totalment gratuïta, i que duri), amb circuit cèntric que prefereix primar que sigui bonic al fet que sigui ràpid i, a més, i això és un extra, amb prou serveis per a pensar que no tenen res d’envejar a altres curses de pagament (guarda-roba, avituallament a mitja cursa en un 5k -poc usual-, fruita a meta).

Aquí us deixo les fotos que he fet durant el matí. Són unes 2.500 i són totes vostres. 

FOTOS BLOGMALDITO

FOTOS I VÍDEOS AL GRUP DE FACEBOOK

AH! CANAL DE BLOGMALDITO A TELEGRAM
I TAMBÉ A INSTAGRAM

FITXA

 • Lloc: Mataró (Maresme)
 • Horari: Dijous, 28 de juliol (9.30)
 • Distància: 5,4 km
 • ¿Per a Marca? No
 • Participación: 1.381 corredors a meta
 • Recorregut
 • Reglament
 • Avituallament:
  • Km 3: aigua en got
  • Meta: aigua, fruita i barreta de cereals
 • Llebres: No
 • Calaixos de sortida: no
 • Extres: Guarda-roba.
 • Temps límit: 60′
 • RESULTATS

FOTOS BLOGMALDITO


Blogmaldito en Facebook


Blogmaldito és un blog amb filosofia ‘Non Profit’. Què vol dir això? Que tinc com a principi que tots els continguts són vostres a condició que no feu un ús comercial i interessat d’ells. El que faig ho faig com a hobby i des d’una perspectiva de corredor popular per a la resta de corredors i amics que em trobo a les curses. Just per això, ni puc ni vull guanyar diners amb el córrer. No accepto invitacions, ni regals. No estic en venda. Per a mi ja és un regal que us molesteu en treure una mica de temps en llegir-me, en dir la vostra i parlar d’aquesta bogeria de flipats fent la cabra pels carrers i les muntanyes.

 

2 comentarios en “Fotos i resultats: Cursa Popular Les Santes 2022

 1. Hola David!
  Realmente es una carrera que ha ido mejorando en muchos aspectos a lo largo de los años. Ha ido ofreciendo servicios que únicamente dan carreras de pago y lo hace de forma gratuita. A destacar, cronometraje con chip (tiempo real), dorsal personalizado, avituallamiento a mitad de carrera y al final,
  gran ambiente y animación por todo el recorrido, …
  Además, divertida. La salida me recordó la salida de la Cursa de El corte inglés cuando no había cajones de salida: corredor con perro en primera línea de salida, gente andando desde los primeros 50 metros, … Pero para eso es una carrera de Festa Major, para participar y divertirse.
  Muchas gracias por estar a pie de calle y con la cámara. ¡Fantástico reportaje!
  Un saludo
  Vladi

  • Hola, Vladi

   Sin duda, son estas las carreras que tenemos que preservar y cuidar porque son un disfrute y el enganche para muchos nuevos corredores.

   Además, cumple de sobra con los servicios, poco más se le puede pedir.

   Salud!

Deja un comentario