GIRONÈS


__

BESCANÓ

CASSÀ DE LA SELVA

GIRONA

LLAGOSTERA

QUART

Bescanó


BESCANÓ CORRE

Associació sense ànim de lucre per a promocionar l’esport a Besalú i comarques. Organitzen el Cross de Besalú. 

Cassà de la Selva


 

LA COLLA EXC. CASSANENCA

‘La Colla’ som una entitat excursionista sense ànim de lucre i ens dediquem a organitzar activitats excursionistes, culturals i lúdiques. Tenim secció d’atletisme federat.


 

GAVARRONS CASSÀ

El grup vol aglutinar tota persona que li agradi córrer i així poder fer grups de running per entrenar, anar a curses i muntar activitats al poble!

Girona


BEER RUNNERS / Girona

Si te gusta salir a correr con tus amigos y tomar unas cañas después, comparte con nosotros tu experiencia. Y si buscas gente para prácticar el BeerRunning… ¡Aquí nos tienes!


CORROXTU

Associació sense ànim de lucre que volem ajudar als més desafavorits. Som un grup d’esportistes de diferents disciplines units tots per una causa, dedicar-t’ho a tu!!! Nosaltres fem esport en nom d’aquells que no poden, et dediquem les nostres activitats, els nostres moments, la nostra passió. Allà a on ens vegis, allà on ens trovis, fixa’t que posa a la nostra samarreta…Jo Corro x tu!


DIVERSPORT

Equip de corredors patrocinat per l’empresa de gestió esportiva i organització d’events (Marató Vies Verdes, entre d’altres) Diversport. Participen en curses tant locals com d’arreu del món.


GEIEG

Equip federat d’atletisme i Escola d’Atletisme de Girona. Entrenaments i competicions per a atletes d’edats compreses des de pre-benjamí a Master (ara mateix parat a causa de la pandèmia).


CA GIRONA

El Club Atletisme Girona té com a objectiu promoure l’activitat física entre els seus associats/ades, mitjançant les curses i marxes populars


GIRUNNERES

Grup de esportistes de Girona i província que es reuneixen per córrer i compartir experiències totes juntes. #GiRunneres #EsportsParra


GIRUNNERS

Girunners és des de fa temps un grup dedicat a donar informació d’events i curses de running i BTT principalment; però també com a punt de trobada per organitzar entrenaments i compartir experiències. D’aquest grup, ha nascut l’equip Girunners TRAIL format per quatre amics que es dediquen principalment al Trail running des de mitjans del 2013, amb objectius comuns més específics, i amb ganes de créixer i viure grans experiències. El motiu de la nostra obsessió és la passió que sentim per la natura i l’esport, però també les ganes de passar-ho bé amb un gran esperit de companyerisme.


LES NENES TRAIL

Som un grup de noies que correm per divertir-nos, estar en forma i passar-nos-ho bé superant-nos cada dia. Quedem els dimecres a les 19.30h a la Devesa de Girona. Si ets dona i t’agrada córrer aquest pot ser el teu grup! Vine a provar-ho! Amb Les Nenes Trail: MAI MÉS CORRERÀS SOLA!


ESPORTS PARRA RUNNING CLUB

Secció Running federada de TR-Media. Grup de corredors que pertanyen a la tenda esportiva Esports Parra.  Entrenaments a la ciutat de Girona i participació en curses de fons.


ELS SIS DE SANT NARCÍS

Grup de corredors gironins. Bona gent del Barri de Sant Narcís.


TR GIRLS

Grup de noies que ens agrada córrer per la muntanya i passar-s’ho molt be! Aproximadament entre 12/15 km. Cada dimarts a les 20.00 al parking Pavelló Fontajau de Girona.


CLUB TRAIL RUNNING GIRONA

Club d’esportistes de Girona que practiquen el Trail Running, l’Snow Running i l’Skimo. El club té com a objectiu de fomentar el Trail a Girona mitjançant entrenaments, xerrades, clínics i activitats per a tots els nivells, una secció 100% dedicada al Trail Running, Snow Running i Skimo perquè tots els corredors de muntanya de Girona obtinguin metodologia i facilitats. El club té un potent equip de competició de la mà de Toti Bes i està integrat per noms com David Coma, Tina Bes, Adrià Canimas, Jaume Cornellà, Zoel Codolà, Àngela Castelló i Pere Letamendi, entre molts altres.


CLUB TRANKILS

Grup de corredors populars de la ciutat de Girona i les poblacions del voltant. 


TRIATLÓ GIRONA COSTA BRAVA

Club Triatló Girona Costa Brava Tradeinn. Més de 190 socis de tots els nivells. Vols entrenar amb nosaltres? Natació, ciclisme i cursa a peu. Sumats, molt millor. Amants del triatló i de les seves tres disciplines.

Llagostera


BELL MATÍ TRAIL

Secció Trail del Grup Excursionista Bell Matí. Organitzadors de la Cursa Llagostrail a Llagostera.


ESCOLETA TRAIL CAP DE CREUS / Llagostera

El projecte de l’Escoleta Trail Running Cap de Creus, entintat que forma part de la FEEC,  va néixer a principis de l’any 2013, quant membres del Grup Excursionista Capgirell de Vilajuïga van decidir iniciar aquest projecte, pioner a la província de Girona i una de les primeres escoles de trail running de Catalunya. Després de mesos de preparació i aprenentatge, al setembre del 2013 es va iniciar la primera temporada a Vilajuïga, amb el nom de ‘Escoleta Trail Running de Vilajuïga’.  Els primers anys ens van servir per seguir aprenent i formant-nos com equip, al mateix temps que seguíem creixent any rere any. A l’any 2016, amb la col·laboració dels Tramuntanya Llançà varem iniciar un nou projecte, ‘l’Escoleta Trail Running de Llançà’. Amb els anys em seguint creixent, al mateix ritme que els nostres alumnes, i creant solucions a les seves necessitats perquè poguessin seguir millorant i creixent al nostre costat i amb els millors professionals possibles. Per aquest motiu a l’any 2018 neix el grup de Tecnificació i el grup d’entrenament per adults.  Amb l’experiència, la formació i els coneixements adquirits els darrers anys a Vilajuïga ens va ajudar a obrir una nova escoleta, ara si, Escoleta Trail Running Cap de Creus. El curs 2019-2020 es va inaugurar ‘l’Escoleta de Trail Running  Navata’, i el curs 2020-2021 hem inaugurat ‘l’Escoleta de Trail Running Llagostera’ i ‘l’Escoleta de Trail Running Roses’.

Quart


FEM@QUART

Associació creada amb l’objectiu de desenvolupar i fomentar activitats socioculturals, esportives i de lleure amb seu al municipi de Quart. Som enamorats del nostre poble i volem que tot el món conegui aquest meravellós poble ple d’història, tradició i artesania. Un entorn natural incomparable com és el massís de les Gavarres, un paradís per descobrir. Les Vies Verdes que recorren tot el poble recordant l’antic camí que recorria el carrilet de Sant Feliu. Fem activitats diverses perquè tothom, quartencs i no quartencs, joves i grans, gaudeixin del poble fent salut i diversió. L’esport és una de les activitats que ens permetrà donar a conèixer tot aquest tresor, esport per totes les edats, per totes les pràctiques, Excursions, Caminant, Running, Nordic Walking, BTT, Bicicleta carretera, entrenaments funcionals a l’aire lliure etc., fomentar la socialització amb veïns, companys i compartint moments inoblidables. A més, sense oblidar que l’esport és salut i s’ha d’entendre com una forma de vida i de preveure malalties. Tot plegat perquè QUART ÉS MÉS QUE UN POBLE DORMITORI!!! #Quartmola i mola molt!!!

___