GARROTXA


__

BESALÚ

MAIÀ DE MONTCAL

OLOT

LES PLANES D’HOSTOLES

SANT FELIU DE PALLEROLS

Besalú


BESALÚ CROSS

Associació sense ànim de lucre per a promocionar l’esport a Besalú i comarques. Organitzen el Cross de Besalú. 

Maià de Montcal


MONTCALRUN

El Club d’Atletisme MontcalRun, secció de córrer del Club Pedal Maià, som un grup obert a tothom, fanàtics d’explorar els racons més hinòspits i salvatges de l’Alta Garrotxa. Organitzem la Cursa de Muntanya MontcalRun.

Olot


NAN OLIVERAS TEAM

Equipo de Triatlon, Ciclismo y Atletismo dirigido por el triatleta de élite Nan Oliveras. Grupo de entrenamiento y participación en diferentes competiciones. Cada verano monta un campus para chic@s de 8 a 18 años en las pistas de atletismo de Tussols-Basil de Olot. 


CE OLOT – TERRA DE VOLCANS

Fundat el 2009. Neix per amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’atletisme i de viure noves experiències i fer bons amics gràcies a aquest esport. Tenim una escola federada d’atletisme i equip de trail running.


CEO OLOT

Secció de curses de muntanya i trail del Club Excursionista d’Olot. Com en totes les seccions del club s’ofereixen facilitats i oportunitats als membres que la conformen mentre que també se li demanen uns deures. En aquest cas el CEO ofereix competir gratuïtament a les curses que organitzem, Volta pels Volcans d’Olot i Trepitja Garrotxa, en cas que no es competeixi hi haurà la obligació de ser voluntari. També és condició córrer un mínim de tres curses en nom del Centre Excursionista d’Olot al llarg de l’any, les curses són de lliure elecció. A més a més proposarem un entrenament mensual en grup, oferirem una petita ajuda econòmica en el preu de la targeta federativa i regalarem a tots els corredors i corredores l’equipació exclusiva del CEO creada per la dissenyadora Rita Masó amb el suport d’Aresta.


CN OLOT

La secció d’atletisme del Club Natació Olot és, amb diferència, l’associació dedicada a aquest esport més important que hi ha a la comarca de la Garrotxa i un dels més reconeguts a nivell provincial. Compta amb una seixantena d’atletes, i té al seu abast diverses instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport (gimnàs, circuit de cros, pista de terra amb corda de 300 metres) i l’autorització per utilitzar la pista municipal d’atletisme del Tossols, així com entrenadors específics per a cada modalitat d’aquest esport.

Les Planes d’Hostoles


TICOXS

Grup d’amics de Les Planes d’Hostoles als que els hi encanta l’esport a la muntanya, i intenta que més com ells gaudeixin dels llocs on ells entrenen. Organitzem la Cursa Sant Silvestre de Muntanya. Salut i km’s companys! Nar-hi!

Sant Feliu de Pallerols


PESCALLUNES

El Club Atletisme Pescallunes va néixer formalment l’any 1983, inicialment amb el nom de Grup Pescallunes, tot agafant el relleu en l’organització de la Pujada a la Salut de l’Esbart Barretines. D’aquells temps a dia de avui, les coses han canviat molt, i formem un club obert a tothom que l’agradi la pràctica del atletisme en la vessant córrer i/o caminar. Com a club organitzem la Pujada a la Salut (ininterrompudament des de 1975), el Cros d’Estiu (des de 1983) així com organitzar alguna que altre marxa i/o caminada pel voltant del nostre poble. Ens agrada participar en curses i/o caminades arreu de tot Catalunya, i pràcticament, cada cap de setmana els membres del club participem en les curses i/o caminades que hi han al voltant de casa nostra (i alguna vegada no tan al voltant). Volem ser un punt de trobada de nous amics i companys on poder gaudir de l’esport que ens agrada, així com un club obert a totes aquelles iniciatives que es vulguin dur a terme.

___