VALLÈS OCCIDENTAL


__

BARBERÀ DEL VALLÈS

CASTELLAR DEL VALLÈS

CASTELLBISBAL

CERDANYOLA DEL VALLÈS

MATADEPERA

MONTCADA I REIXAC

PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

POLINYÀ

RELLINARS

RIPOLLET

RUBÍ

SABADELL

SANT CUGAT DEL VALLÈS

SANT LLORENÇ SAVALL

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

TERRASSA

VACARISSES

VILADECAVALLS

Barberà del Vallès


BARBERÀ RUNNERS

Barberà Runners se creó en el 2014, fue un grupo de amigos con la intención de hacer un equipo de corredores populares que querían compartir su pasión e inquietudes con otros corredores de asfalto. Este equipo está abierto a todo tipo de corredor@as que quieran disfrutar de salidas, entrenamientos y carreras de asfalto.


DERUNNING TEAM

DeRunning TEAM nace por runners para runners, creado para unir a nuestra comunidad. Nuestra base está en Barberà (aunque tenemos corredores repartidos por toda España) y quedamos en el Parc Central de Barberà.


FLEXOR XTRAIL TEAM

Flexor XTrail Team by Spall s’ha creat amb la intenció de fer un equip de corredors populars, que vulguin compartir la seva passió i inquietuds amb altres corredors de muntanya. Aquest equip està obert a tots els corredors i corredores que vulguin gaudir de sortides, entrenament i curses de muntanya. La cuota anual per pertànyer a aquest grup serà de 79€. Els corredors tindran una sèrie de serveis i beneficis per pertànyer a aquest equip.


UA BARBERÀ

El nostre color, el taronja. La nostra forma de vida, l’atletisme. Per a les persones majors d’edat que vulguin iniciar-se en l’atletisme, millorar les seves marques, tecnificar, competir, etc, en totes les seves modalitats (velocitat, combinades, salts, llançaments, marxa, fons, mig fons, iniciació al running i moltes més).

Castellar del Vallès


CA CASTELLAR DEL VALLÈS

Entitat esportiva dedicada a l’atletisme de categories absolutes i de promoció. Membre de la FCA i la RFEA. Aquesta entitat es dedica a fomentar l’atletisme de base i l’atletisme d’alta competició a través de l’Escola d’Atletisme, dels grups d’entrenament i de l’organització de grans esdeveniments atlètics.

Castellbisbal


MINDUNDIS TEAM

El Club Mindundis Team som una entitat que neix per la passió d’un grup d’amics per l’esport. Entitat federada a la Feec. Organitzadors de la Cursa de Muntanya Castellbisbal.

Cerdanyola del Vallès


CEM CERDANYOLA

Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola, Excursionisme, Trail Running, BTT que neix de la fusió de l’antic CEM i la CIMS Cerdanyola… Organitzen la prova atlètica de muntanya Cusa Poblats Ibèrics Muntanya i més…


CERDANYOLA ATLETISME I TRIATLÓ

Equip d’atletisme, triatló i muntanya de Cerdanyola del Vallès amb base al ZEM Montflorit i a l’estadi Josep Molins. Entrenaments per a tots els nivells i edats. Organitzen la Cursa per Collserola i les Milles nocturnes de Cerdanyola.


GASSS TRIATLÓ

El Club Gasss Triatló neix a l’Octubre del 2013 com el primer club de triatló a Cerdanyola del Vallès. Un club dels socis i pels socis, on poder compartir experiències i entrenaments en un ambient propici. El club està majoritàriament enfocat a la pràctica del duatló/triatló, tot i que sempre tenim representació a qualsevol tipus de pràctica esportiva (BTT, running, trail, travesses, etc).


HAPPY RUNNERS

Bienvenidos runners del Valles! Salimos a correr por Cerdanyola y alrededores para mantenernos en forma, despejar la cabeza y conocer a la gente más maja del Valles Occidental 🙂 Corremos unos 10 -15 km en cada salida, a un ritmo tranquilo y continuo (para los que son de mirar tiempos, vamos más o menos 5’30 / km), adaptamos las distancias y velocidad al grupo. 
Normalmente salimos por las mañanas, aunque podemos quedar por las tardes/noches si hay quorum. Cuando se puede recargamos energías en un bar al terminar 🙂 No hay guía, es un evento gratuito para salir en grupo y conocer gente con buen rollo, cada uno es responsable por si mismo. Qué esperas a ponerte las bambas? Nos vemos en la próxima!


KENIATA PETIT TRAINER (KPT)

Grupo de corredores federados y populares entrenados por Rubén Bona. Este es mi grupo, est@s son mis compañer@s, 

Matadepera


CLUB CROS MATADEPERA

Club Esportiu per la pràctica de còrrer tant en cros com per muntanya. som una entitat esportiva de l’ajuntament de Matadepera, que ens dediquem a correr tan per asfalt com muntanya. Tenim nens de 7-15 anys o més, però els grups és faran per nivells. Us animem a apuntar-vos !!!!!!! Estem al despatx de les piscines municipals de Matadepera, cada dilluns i dimecres. HORARI: dilluns de 17:30 a 19:00 h i dimecres de 17:30 a 19:00h

Montcada i Reixach


JOVENTUT ATLÈTICA MONTCADA (JAM)

Entitat esportiva fundada l’any 1979, amb seccions de triatló (TRI-JAM) i muntanya (UltraJAM). Des d’un començament, la JAM es va afiliar a la Federació Catalana d’Atletisme i el seu principal objectiu va ser el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’atletisme al nostre municipi. Organitzen a l’abril la Cursa de Muntanya Montescatano.

Palau-solità i Plegamans


CA PALAU

Club d’atletisme de Palau i Plegamans. Sortides a córrer per la ciutat i la muntanya i participació en curses.

Polinyà


CORREDORS POLINYÀ

Asociación Deportiva para el fomento y práctica del Running a nivel amateur. Organitzen també la Cursa Popular de Polinyà al gener.

Rellinars


KAMES KIDS/ Rellinars

Escola de trail del Centre Excursionista de Terrassa, creada el 2016, per a infants i joves de 5 a 17 anys. Present a Rellinars (en la cantonada de la av. El Planet i el carrer Xiprer), Terrassa i Viladecavalls. Compta amb un equip de més de 100 participants i 10 monitors, repartits en diferents grups, 3 dies a la setmana. OBJECTIU: Fomentar la pràctica de l’activitat física i l’acostament dels nens i joves a l’entorn natural. DINÀMICA: L’activitat es realitza entre grups segons edat o nivell i, en alguns moments, de forma conjunta; córrer per l’entorn natural, jocs i exercicis habituals en la pràctica de l’atletisme i activitats ocasionals al bosc (cross, orientació, geocaching, circuit d’obstacles, canicross…), estiraments, xerrades i vídeos sobre trail-running, interacció i entrenaments amb atletes famosos i tecnificació per a la pràctica del trail-running. 

Ripollet


BARBACOA SPORTS TEAM

Equipo de corredores con base en Ripollet. Siguenos, ven con nosotros, montaña, running, trecking, vias ferratas, triatlon, maraton, etc…


RIPOLLET UA

R.U.A. és una unió voluntària de persones que, sense distinció de sexe, de les creences morals o religioses i de l’estament social i/o econòmic, pretén formar un col·lectiu basat en la pràctica i/o la difusió de l’esport ja que entén que tal activitat resulta beneficiosa per als individus membres. Alhora té per cert que l’esport no és únicament una activitat física que es defineix en funció de les victòries assolides, sinó que esdevé el mitjà per aconseguir un desenvolupament integra de la persona (tant físic com mental). Per tant la RUA afavorirà la maduració personal, recolzant i respectant els objectius perseguits de cada individu fruits d’aquesta evolució. Això també significa que, malgrat la Ripollet Unió Atlètica és una entitat sense ànim de lucre, fonamentarà el seu creixement, ja sigui en altres especialitats esportives com en activitats relacionades amb aquesta pràctica. El grau d’exigència i de rendiment esportiu queda reservat a la determinació personal de cada atleta, tenint en compte les possibilitats tècniques que en aquell moment es puguin oferir. Sent així un club obert i divers que fomenta qualsevol rendiment (popular o èlit). Amb tot, i pel que fa a les seves arrels, cal tenir present que és un club d’atletisme local , de caire humil i familiar, i no per això menys competent.

Rubí


UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ (UAR)

Unió Atlética Rubi, actualment és l´únic club d´atletisme rubinenc, amb molts socis i atletes, amb l’Escola Municipal d´Atletisme, un nombrós grup d´atletes veterans, una magnífica pista de tartà i un planter d´atletes, de joves a sèniors, que participen en la Lliga Catalana i que aviat donaran excel•lents resultats.


CER RUBÍ

El Centre Excursionista de Rubí ha creat la secció de TrailRunning CER com a resposta a l’increment de persones que comencen a córrer, per donar cabuda a tots aquells que es consideren corredors populars i habitualment corren per les ciutats del nostre país, per aquella gent cansada de trepitjar el fred asfalt a l’hivern i tremendament calorós a l’estiu i sobretot per aquells que estimem la natura i volem gaudir d’ella fent el que més ens agrada: córrer. Som molts els que d’una manera o altre busquem aquell company o amic per compartir aquest esport i moltes vegades ens és complicat trobar-lo. Des del Centre s’inicia aquest projecte per tal de reunir a totes aquelles persones tot formant un grup estable, on una colla d’amics amb diferents experiències en el fet de córrer, de forma humil i esperit d’equip establim una metodologia d’entrenament i millora física orientada cap a la pràctica d’aquest esport de forma divertida i amena. Rubí permet gaudir d’entorns naturals ideals per córrer a molt poca distància, fet que no desaprofitem en la nostra sortida habitual setmanal (dimarts a les 19:30h). Paral·lelament, complementem aquesta sortida setmanal amb sortides esporàdiques en grup durant la setmana aprofitant les avantatges de comunicació 2.0 de les que gaudim actualment. Per altre banda també participem en competicions durant l’any per satisfer en certa manera l’esperit competitiu individual inherent al fet de córrer i representar al CER allà on anem. Anima’t a córrer amb nosaltres!


CN RUBÍ

Grupo de corredores y triatletas bajo las siglas del Club Natació Rubí, que entrenan y compiten en asfalto y montaña. #WeRunCNR


FONDISTES RUBÍ

Grup de corredors de Rubí que ens agrada córrer, gaudir i sentir-nos cada dia millor en curses populars.


T3 TEAM

El T3 Team és un club de triatló de caràcter competitiu que té com a objectiu unir els triatletes que busquin millorar el seu rendiment esportiu.

Sabadell


CLUB ESPORTIU MOSSOS D’ESQUADRA (CEME)

La secció d’atletisme del CEME és una de les 20 seccions esportives que té el nostre club. Tenim entre les nostres sòcies i socis atletes que practiquen i participen en diferents tipus de proves i disciplines. Fan presència a una bona part de les curses populars del calendari, en distàncies de 5km, 10km, mitges i maratons d’arreu del territori Català. Les ganes de córrer i de fer el nostre esport, ens porta a tenir corredors del nostre club en curses tan importants com és la Behobia, la marató de Nova York, marató d’Estocolm, Berlin i totes aquelles que els nostres atletes es proposin. La secció disposa i no cesa en la recerca d’atletes que vulguin representar el nostre club i que s’imposin les metes que ells mateixos es marquin, essent ben rebuts des de el corredor d’elit fins el corredor més popular, tots tenen lloc en el nostre club. Com a secció, anem creixent a passos de gegant, essent cada vegada més corredors els que volem estar amb la equipació del CEME arreu del territori. El corredor pot aportar qualsevol idea, suggeriment o comentari, tot compte per millorar, per a créixer com a secció, per disfrutar fent del “running” un estil i una manera de viure.


CN SABADELL

L’atletisme és una de les seccions més antigues de l’entitat degut a què el fet de córrer sempre ha estat la base fonamental de la majoria dels esports. És el pilar de tota preparació esportiva. Fins i tot molts nedadors del Club, quan encara no hi havia piscina coberta, durant el període hivernal, practicaven l’atletisme per mantenir-se en forma i preparar-se físicament. Tot i que fins al 1929 no es va començar a practicar seriosament, feia anys que els nostres atletes entrenaven i competien en algunes proves de manera regular. La secció es va constituïr formalment l’any 1982


FINISHER TRAIL TEAM

Grupo de corredores de montaña vinculados a  la tienda de material deportivo Finisher de Sabadell.


JOVENTUT ATLÈTICA SABADELL

La Joventut Atlètica Sabadell (JAS) és un club d’atletisme de Sabadell (Barcelona), afiliat a la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). Tant els seus atletes com els seus equips participen en competicions d’àmbit estatal sota el reglament de la Real Federación Española de Atletismo (RFEA). Fundat al 1921, l’entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció de l’atletisme dins la ciutat de Sabadell amb una llarga trajectòria i arrelament ciutadà.


RUNN@RLEKINATS

Som del CE Sabadell i correm en curses populars amb l’única pretensió de mostrar amb orgull els nostres colors arlekinats. Club obert a tothom que vulgui compartir l’afició a córrer i al club de fútbol de la ciutat.


RUN4FUN CERCLE SABADELLÉS

Secció de running del Cercle Sabadellés. HAcen salidas conjuntas, entrenamientos y participan en carreras populares. El equipo de running Run4fun está formado por profesionales de la disciplina que te ayudarán a iniciarte en el mundo de los runners o perfeccionar tu técnica.


RUNNERS SABADELL TEAM

Grupo de entrenamiento de running de Sabadell, guiado por profesionales.


SQ TEAM

Equip de corredors populars de Sabadell fundat el 2006 que participen en en les diferents curses de l’àrea metropolitana.


TRAINING TRAIL TEAM SABADELL

TRAINING TRAIL TEAM es un grupo abierto donde se puede compartir información, transmitir conocimientos entre compañeros, que comparten la misma pasión por el trail de montaña.


UES SABADELL

La secció de Curses de Muntanya de la UES és va crear per donar suport i tenir un espai de reunió a tots els esportistes que gaudeixen de la muntanya en la seva vessant competitiva. Tots els dijous, fem sortides d’entrenament en grup. Ens trobem davant de la UES a les 19.15 h. Per a més informació ens podeu escriure a trail@ues.cat. I organitzem el Trail La Llanera.

Sant Cugat del Vallès


ASHIRUNNITY

Equip de corredores i corredors vinculats a la tenda de material esportiu Ashi de Sant Cugat. Fan entrenaments, sortides i participen en curses de muntanya i d’asfalt.


CA BARCELONÈS

Club organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa, especialitzats en events Esportius i atletisme popular. Entrenaments i equip d’atletisme.


ATLETISME CMSC / TRAIL CMSC 

La secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat està enfocada a les etapes inicials de promoció en les que formem als i a les atletes en els valors i la tècnica de la pràctica de l’atletisme, per tal d’acompanyar-los en el creixement esportiu i desenvolupament en la competició. Aquesta visió és possible gràcies a un equip tècnic format per un conjunt de persones que aporten la preparació i els valors necessaris. A cavall entre la Secció de Muntanya i la Secció d’Atletisme, el CMSC comptem amb un projecte de Trail Running. Una activitat que relaciona la natura amb el món de les curses, i que cada cop té més adeptes en una ciutat tan adient per aquest esport com és Sant Cugat del Vallès. Vine a practicar-lo conjuntament amb altres aficionats i aficionades i amb l’assessorament d’entrenadors/es especialitzats/des, marca’t fites i descobreix com vas superant els teus propis límits. Els entrenaments són per Collserola i es divideixen en diferents grups, classificats per edats. Hi ha oferta per a infants, joves i adults. Organitzadors de la Mitja de Sant Cugat i de la Marxa cap de Rec.


SANT CUGAT TRIATLÓ

La historia del club está por escribir y queremos que tu valor, esfuerzo y sacrificio por superarte día tras día, creciéndote ante las adversidades y retos que creías inalcanzables deje una huella imborrable. Sant Cugat Triatló cree en las personas, en el valor humano, en personas como tú, apasionadas del deporte, capaces y dispuestas a disfrutar, vivir aventuras y compartir el camino hacía tus sueños, retos y objetivos. Si te apasiona el deporte, quieres compartir todo tipo de experiencias y convertirte en un auténtico triatleta… ¡ESTE ES TU CLUB!


SRD SANT CUGAT

Free Spirit Runners. Desde 2003 by Running Vallès. Grupo de corredores de Sant Cugat que quedan todos los sábados a las 8.00, salidas desde la plaça  Octavia para hacer un recorrido de Trail Run por Collserola de unos 10 km.

Sant Llorenç Savall


TRAIL RUNNERS LLORENÇANS

Secció de Trail running del Centre Excursionista Llorençà. Sortides en grup, entrenaments, participació en curses de muntanya i organització de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya.

Sant Quirze del Vallès


CATNRUNNERS

CATalans AnD RUNNERS. Està clar, no? Grup de corredors populars vallesencs que queden per sortir a entrenar i participar en curses.

Santa Perpètua de Mogoda


FONDISTES FEM FORÇA SANTA PERPÈTUA

El Club Esportiu Fondistes FEM FORÇA de Santa Perpètua (Fondistes Pepa) vol obrir les portes als corredors i corredores de Santa perquè pensa que l’atletisme, al nostre poble, s’ho mereix. Som moltes i molts els que, en sortir a córrer, dia rere dia, sense conèixer-nos, ens veiem les cares pel carrer i a tota hora: ben d’hora, pel mati, al mig dia, per la tarde i també per la nit. Sovint, a més a més, a les curses que anem ens diem a nosaltres mateix@s o bé al company que ens acompanya: “a aquest el tinc vist i no sé d’on”, o, tal vegada: “aquesta cara em sona”. Al cap i a la fi els runners som com una gran família; sabem que hi pertanyem però, com passa a moltes famílies, no ens parlem. El nostre club, conscient d’aquesta realitat, voldria capgirar-la i aplegar a totes i tots que hem fet del córrer una passió. Per què no anar a rodar amb algú amb el qual comentar l’última cursa o bé parlar d’aquella altra que ens agradaria fer? Per què no sortir junts a les curses, fent palès que a Santa també hi ha molts/es bojos/es s pel córrer? Per què no construir les bases d’una organització esportiva que ens permeti fer sentir la nostra veu al poble? Per què no recuperar aquella tradició atlètica que, ja fa anys d’això, però que va fer possible la realització d’una mitja marató de merescut renom? Per què no podem tenir la pretensió d’educar el jovent en un sistema de valors esportius (generositat, altruisme, solidaritat, companyerisme…). Perquè tot això (i molt més, és clar!) sigui possible, el Club Esportiu Fondistes FEM FORÇA convida i asperona a tots/es que sentiu el córrer dins les venes a formar part del nostre projecte, aportant cadascú el que pugui segons les seves disponibilitats i ganes (no tothom pot anar a totes les curses; tampoc no pot, tothom, sortir tres o quatre dies a la setmana a córrer, no). Fondistes FEM FORÇA surt a córrer diversos dies a la setmana i s’hi apunta qui vol i en té ganes; les curses dels diumenges tampoc no són obligatòries: i va qui li ve de gust; però sempre és millor anar plegats, portar menys cotxes, fer les inscripcions conjuntes, si s’escau, etc. Us hi esperem!

Terrassa


BEER RUNNERS / Terrassa

Grupo de los Beer Runners de Terrassa (Barcelona). Si te gusta salir a correr, mejor en compañía, y luego tomarte una cerveza para hidratarte, eres Beer Runners. Aquí tienes tu espacio para compartir fotos, plantear dudas, comentar ideas y, sobre todo, proponer y organizar vuestros próximos encuentros, quedadas, carreras, entrenamientos Beer Runners en tu ciudad; ¡que no pare el movimiento!


CAMESAJUDEUME

Camesajudeume som grup d’amics amb l’afició comuna de córrer per la muntanya i ens agrada entrenar amb altres apassionats com nosaltres. Perquè, sense aquesta passió, podríem fer tot el que fem? Grup de corredors integrat al Centre Excursionista de Terrassa.


CIRSA RUNNING CLUB

Cirsa Running Club es una agrupación, cuyo objetivo es la práctica del running amateur, en Terrassa y alrededores, además de la promoción de la empresa. Para cada temporada se establece un calendario oficial de carreras populares. El calendario estará formado por una combinación de carreras de 10 km, medias maratones y una carrera “especial”. Las carreras se celebrarán en los alrededores de Terrassa, excepto la “especial”, a definir cada temporada.


CN TERRASSA

n grup de homes i dones composen la secció d’Atletisme d’edats compreses entre els 20 i els 65 anys que participen en les diferents competicions de la ciutat i d’àmbit nacional. Al llarg d’aquests anys, sempre s’ha preferit mantenir la secció oberta al major nombre d’atletes possible i fomentar la participació col·lectiva en les curses, més que no pas crear un petit grup d’elit, però reduït. Una activitat molt popular organitzada per la secció és la Pujada a Montserrat-Memorial Ramon Bonet, que, des de 1987, és una cita obligatòria per a tots els fondistes de la ciutat.


EGARAMOSSENAIRE

Grupo de trail que salen a entrenar por La Mola, Sant Llorenç del Munt i l’Obac.


I RUN WITH LEIVA

Club formado por corredores populares que buscan en la práctica del running, una diversión y un “modus” de vida. El club quiere reunir a corredores que tienen en mente mejorar sus marcas personales en carreras populares y también a los corredores que quieren salir a correr porque les gusta hacerlo y porque es una parte importante en su vida. Quieren disfrutar del running o ponerse en forma. Estos perfiles se tendrán en cuenta cuando se realicen los entrenamientos semanales para que los grupos sean más equilibrados y nadie tenga que forzar su entrenamiento y poder correr sin forzar la máquina, ni bajar la intensidad de un entrenamiento de calidad, para no tener a su lado, personas con un objetivo parecido al suyo.  El club está abierto a todo el mundo, gente que se inicia al running, gente que nunca ha formado parte de un club de corredores y quieren mejorar su forma física o marcas en carreras populares, gente que ya es de un club pero quiere salir a correr con Jaume Leiva y formar parte del club por los servicios que ofrece, etc. Aquí no limitamos la entrada a nadie, sea del club que sea.


KAMES KIDS / Terrassa

Escola de trail del Centre Excursionista de Terrassa, creada el 2016, per a infants i joves de 5 a 17 anys. Present a Viladecavalls (la seu central: crta. Olesa s/n -zona esportiva municipal-), Terrassa i Rellinars. Compta amb un equip de més de 100 participants i 10 monitors, repartits en diferents grups, 3 dies a la setmana. OBJECTIU: Fomentar la pràctica de l’activitat física i l’acostament dels nens i joves a l’entorn natural. DINÀMICA: L’activitat es realitza entre grups segons edat o nivell i, en alguns moments, de forma conjunta; córrer per l’entorn natural, jocs i exercicis habituals en la pràctica de l’atletisme i activitats ocasionals al bosc (cross, orientació, geocaching, circuit d’obstacles, canicross…), estiraments, xerrades i vídeos sobre trail-running, interacció i entrenaments amb atletes famosos i tecnificació per a la pràctica del trail-running. 


LLAMPETS

Grup d’amics que fan esports. L’alpinisme, el ciclisme o la btt, el senderisme, l’esquí o el running són algunes de les seves aficions.


LOS MARTES CON DIOS

El grupo de Los Martes con “Dios”, es un grupo que lleva desde el 2005 corriendo junto que como su propio nombre indica, se reúne todos los martes a las 17:15 h en la Plaça de Can Roca de Terrassa. Desde allí se desplazan hasta la Carretera de Matadepera (cuartel dels Mossos d’Esquadra) donde se inicia un circuito de 5 kms por la zona de Can Petit, un circuito la verdad bastante exigente. El alma del grupo y quién dirige el entrenamiento es el ex-atleta profesional Bartolomé Serrano ‘Jim’, el Dios local del atletismo egarense tanto por su trayectoria como por su carisma.


MOSSENAIRES

Els dissabtes a les 08.00 es proposa un entrenament d’una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs – Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l’amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d’on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s’agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T’esperem.


PANTAURELLS

Grup de corredors terrassencs, concretament de Ca n’Aurell i rodalies. Som runners, senderistes, ciclistes…


RUNPARADÍS

Grup de runners que ens agrada a sortir a correr i passar-ho bé. Ens trobaràs voltant per Terrassa o en qualsevol cursa fotent xivarri. Entrenaments dirigits (dimarts per la: Pepa i el Germà; dimecres, dijous i diumenge pel Joan). Horari i punt de trobada dels dimarts, dimecres i dijous: 19:30, Parc Vallparadís, al costat de l’entrada de la piscina. Per les quedades del diumenge, cada dissabte a través de la pàgina Grup Runparadís s’informarà, hora i lloc de trobada.


UA TERRASSA

Club esportiu sense ànim de lucre amb prop de 500 socis. L’atletisme és molt més que córrer. Siguis federat o no, vine a fer salut! Vine a probar-ho!!

Vacarisses


AE VACARISSES CORRE

L’AE Vacarisses Corre va néixer el 2010 per promoure l’atletisme, la cultura esportiva i la vida saludable. Salut i km!

Viladecavalls


CORREDORS DE FONS VILADECAVALLS

Els corredors de fons de Viladecavalls és un club d’atletisme fundat l’any 1984 i que té ja 30 anys d’història. La finalitat del club és la de la pràctica de l’atletisme d’asfalt o de muntanya al poble de Viladecavalls i la participació a curses locals, nacionals o internacionals. El club està obert a totes les edats. Fomentem la pràctica de l’atletisme, el respecte per l’entorn natural i transmetre els valors de companyonia i la cultura de l’esforç per assolir objectius. L’activitat principal del club són els entrenaments per curses de fons i de muntanya. Se’n fan entre setmana (dilluns, dimecres i divendres, 19:00) i el cap de setmana (el diumenge, 8:00). Hi ha dues temporades diferenciades: estiu i hivern. La d’estiu està enfocada a la muntanya aprofitant l’excepcional entorn natural que té Viladecavalls i per preparar les curses de muntanya, trails i ultra trails. La d’hivern està enfocada a preparar les curses de fons de la temporada (curses de 10Km, Mitja Marató i Marató) El club té diversos nivells i es preparen entrenaments específics per a cada nivell. El club organitza també entrenaments i sortides mensuals a la muntanya per tots els socis del club i simpatitzants.


KAMES KIDS / Viladecavalls

Escola de trail del Centre Excursionista de Terrassa, creada el 2016, per a infants i joves de 5 a 17 anys. Present a Viladecavalls (la seu central: crta. Olesa s/n -zona esportiva municipal-), Terrassa i Rellinars. Compta amb un equip de més de 100 participants i 10 monitors, repartits en diferents grups, 3 dies a la setmana. OBJECTIU: Fomentar la pràctica de l’activitat física i l’acostament dels nens i joves a l’entorn natural. DINÀMICA: L’activitat es realitza entre grups segons edat o nivell i, en alguns moments, de forma conjunta; córrer per l’entorn natural, jocs i exercicis habituals en la pràctica de l’atletisme i activitats ocasionals al bosc (cross, orientació, geocaching, circuit d’obstacles, canicross…), estiraments, xerrades i vídeos sobre trail-running, interacció i entrenaments amb atletes famosos i tecnificació per a la pràctica del trail-running. 

___