PLA D’URGELL


__

BELLVÍS

IVARS D’URGELL

LINYOLA

MIRALCAMP

PALAU D’ANGLESOLA

MOLLERUSSA

Bellvís


VIKINGS BELLVÍS

Equipo de corredores de montaña de Bellvís que entrenan y participan en trails de Cataluña. 

Ivars d’Urgell


CA IVARS

Corredores i corredors d’Ivars d’Urgell. També organitzem la cursa Volta a l’Estany amb l’ajuda d’un grapat de gent. L’any 2009, amb la primera Cursa de la Volta a l’Estany, diferents corredors van començar a entrenar-se per separat, i veient que eren un grup es van reunir i van començar a entrenar junts. Després de la cursa no volien deixar d’entrenar, perquè d’aquesta manera, podien continuar anant junts a diferents curses. Així doncs, amb molta il·lusió i moltes ganes de quilòmetres, van decidir crear el Club Atlètic Ivars i així poder compartir l’Atletisme com a esport.Els dies d’entrenaments (els dilluns i dimecres al pavelló poliesportiu d’Ivars d’Urgell) el poble es converteix en una pista d’atletisme, i l’esport i les ganes de superació inunden els carrers.

Linyola


CELI LINYOLA

Secció d’atletisme del Club Excursionista Linyola -Celi-, entitat sense ànim de lucre que té com a objectius principals el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva Organitzadors de la Cursa del Caragol i el Cros Infantil de Linyola.

Miralcamp


MIRALCAMP RUNNERS

Equip de corredors populars del poble de Miralcamp que organitzen sortides conjuntes i la Cursa de la Basella. 

Palau d’Anglesola


CE PALAU D’ANGLESOLA

Club Esportiu on podras gaudir de l’esport, aprenent i millorant dia a dia. Preparats, llestos, JA!!!

Mollerussa


GES SERRALADA

Secció de curses de muntanya del Grup excursionista Serralada de Mollerussa. Inclourem en el calendari trimestral del GES una serie de curses de diferents tipus en les que hi participarem com a secció. Si voleu formar part de la Secció Curses de Muntanya del GES no us demanem res més que us feu socis del nostre centre i us tragueu la corresponent llicència federativa.


XAFATOLLS

Som “els Xafatolls” de Mollerussa, escola d’atletisme i grup de corredors, encara que hi ha corredors de diferents pobles de Lleida i també d’altres llocs de Catalunya. Més que un club, una colla d’amics que compartim entrenaments i curses. Organitzem el Cros Ciutat de Mollerussa, el memorial Josep Ignasi Culleré, la Flama del Canigó, la Caminada a la Llum de la Lluna, la Mitja Marató de Mollerussa i la Cursa de l’Indiot.

___