BAIX EBRE


__

PAULS

EL PERELLÓ

TORTOSA

Pauls


CE TRENCACIMS

Centre excursionista ubicat a Pauls. Realitzen, al llarg de l’any, diverses quedades, sortides a peu, en bici, etc….així com també es procura realitzar algun esdeveniment amb caràcter lúdic, festiu o familiar (dinars, caminades en família, etc..). I organitzen una de les curses més prestigioses del país: la Trencacims.

El Perelló


TR CABRA-FEIXET

Club de les Terres de l’Ebre on participem en diferents modalitats però bàsicament en trail. Realitzem sortides/entrenaments al llarg de l’any, sigui corrent o caminant i organitzem la cronoescalada del Morral de Cabra-Feixet. El nostre lema: ‘Quan les cames ja no puguin més, corre amb el cor’.

Tortosa


ATE COLL D’ALBA

Club tortosí de running i trail running que corren principalment per les muntanyes del PN Els Ports. 


ATE TERRES DE L’EBRE

El club Atletisme Terres de l’Ebre (ATE) ha de ser una referència de la pràctica esportiva amateur, formada per persones de totes les edats, amb l’ànim de tenir un cos i una ment sans. Per això creiem que l’esport més antic del mon ofereix la possibilitat de divertir-se, compartir i créixer tant individual com socialment. Volem donar la possibilitat de fer atletisme, trail running i running, a tots els que ho desitgin, tinguin l’edat i el nivell que tinguin, oferint-los els mitjans d’entrenament més adequats en relació a les seves capacitats i l’edat.


LO GOLAFRE TRAIL

Som un equip o grup de gent que realitza activitats esportives relacionades amb el medi natural: curses de muntanya, barranquisme, etc.


TRAIL ROQUETES

Una entitat federada on gaudir dels valors de la muntanya i de les muntanyes que ens rodegen. Es troba obert a tothom qui vulgui venir a fer excursions, fer marxes, trotar o còrrer (dimarts i dijous) amb nosaltres.


UEC TORTOSA

Secció de trail de la unió Excursionista Tortosa. Sortides Col·lectives a la muntanya i participació en curses i trails. ORganitzadors de la Cursa de la UEC Tortosa i el Trail UEC Tortosa.

___