ANOIA

2


__

CAPELLADES

IGUALADA

JORBA

LA LLACUNA

MASQUEFA

PIERA

Capellades


AEMDEKP (ESPORTS DE MUNTANYA CAPELLADES)

La nostra secció està formada per entusiastes del running. Xalem pujant i baixant corriols, fulminant pistes, fent kilòmetres i kilòmetres per la muntanya. Com a club, organitzem cada mes d’octubre la CURSA NEANDERTAL, i participem a moltes curses per tota Catalunya. Si vols gaudir com mai de les curses de muntanya, fes-te soci i afegeix-te a la marea groga que sempre destaca en totes les curses.

Igualada


CAI IGUALADA

Som un club modest en pressupost però tot i així i gràcies a l’entusiasme dels seus atletes, famílies, entrenadors i col·laboradors amics, el nostre club és capdavanter en la promoció atlètica a Catalunya i els seus equips absoluts masculí i femení competeixen en la màxima categoria catalana. L’escola esportiva és considerada una de les tres millors de Catalunya tot i que del que ens sentim més orgullosos és d’haver pogut contribuir a que molts i molts joves s’hagin format amb els valors d’esforç, voluntat i esportivitat que la pràctica atlètica comporta per si mateixa. En l’actualitat el club compta amb una secció de triatló amb la corresponent escola esportiva, una secció de running popular “CAI POPULAR” i també organitzem diversos esdeveniments esportius durant la temporada com són la Duatló ciutat d’Igualada, Triatló infantil, Caminada popular i solidària o Mitja Marató de l’Anoia.


CNI IGUALADA

Aquesta secció no pretén ser competitiva, només és un grup de persones amants de la muntanya i l’esport a l’aire lliure. Tant hi podem trobar persones joves com d’edat més avançada, on l’esperit que els uneix és el nexe entre l’esport i la natura. La finalitat d’aquesta secció és ajudar als corredors/excursionistes a tramitar la seva fitxa federativa per estar assegurats a l’hora d’inscriure´s a les curses o caminades de l’elecció de cada participant. Ens agradaria poder fer grups per poder anar a curses conjuntament i fer equip. Així també voldríem crear un grup per fer entrenaments o només sortir a córrer. Els socis que així ho desitgin, podran enviar un petit escrit i una fotografia de les curses a les quals assisteixin, llavors el club publicarà la notícia als principals diaris de la comarca, al facebook, al twitter i a la pàgina web del club.


ESQUAIX IGUALADA

El running club, és un col·lectiu molt nombrós que surt a córrer pels carres i camins de la comarca. Per formar part del grup solament cal una premissa molt comú: GANES de començar a sentir-se un runner. Sota la batuta del Johnny, del Jordi o la Sheila, el club, s’organitza per participar en diferents curses que van des de les més populars fins a proves més competitives que en alguns casos són fora de Catalunya. Tots els dilluns i dimecres a les 19:30, sortim del club.


GASxSATANÁS

Equip aficionat de Triatlo/Duatlo/BTT/Trail. Potser ens menjarem les patatets, però ens hi deixarem la carn #SenseiStyle 


TUGA OUTDOOR TEAM

L’equip oficial de skyrunning de Tuga Active Wear… Perquè sempre hi ha d’haver algú que es preocupi per gaudir d’un bon dia de trail running…


UEC ANOIA

Secció de Curses de muntanya de la UEC Anoia. Principalment, la secció té com objectiu donar a conèixer aquesta modalitat mitjançant sessions teòriques, xerrades, activitats i sortides tant a curses de nivell popular com a nivell competitiu. És una bona oportunitat per a tots aquells que tinguin ganes d’iniciar-se en aquest esport i de compartir amb més gent l’experiència de participar en curses d’aquest tipus en el nostre entorn.

Jorba


JORBA RUNNERS

Descobrint Jorba. Grup de runners amateurs amb ganes de passar-ho bé. Horaris: dilluns, dimecres i divendres a les 20 h. Obert a tothom.

La Llacuna


CE LA LLACUNA

Secció de curses de muntanya del Centre Excursionista La Llacuna integrada per corredors. Van organitzar durant una sèrie d’anys la Botifarruner.

Masquefa


MASQUEFA TRAIL

Entitat esportiva que serveix com a plataforma per intercanviar experiències relacionades amb l’esport i practicar running/caminar de forma grupal. Organitzadors del Trail 3 Fonts.

Piera


CA MAS PIERA

Entitat esportiva dedicada a fomentar la pràctica de l’atletisme de promoció escolar i federat. Entrenament de les diferents disciplines de l’atletisme (velocitat, fons, mig fons, salts, llançaments….)

___