BAIX PENEDÈS


__

L’ARBOÇ

BANYERES DEL PENEDÈS

CALAFELL

CUNIT

SANT JAUME DELS DOMENYS

EL VENDRELL

L’Arboç


CE L’ARBOÇ

L’Associació té per objectiu organitzar i promoure actes cívics, literaris, culturals, populars folklòrics, d’esbargiment i el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva, de la natació, el running, de l’excursionisme i l’acostament al medi natural i cultural de tots els ciutadans, fet que inclou tots els esports de natació, muntanya i tota mena d’activitats que s’hi relacionin.

Banyeres del Penedès


CE BANYERES DEL PENEDÈS 

El Club Esportiu Banyeres del Penedès té com a objectiu apropar i promoure tot l’esport que es realitza al municipi i en tots els nivells, des de principiant fins al competitiu, fomentant l’esport en família i recolzant als més joves. El club, compost per una junta directiva ja està en funcionament, està preparant diverses sortides i activitats…. Ciclisme, running, i excursionisme, entre d’altres.

Calafell


ATLETISME CALAFELL

Club de atletismo federado cuyo objetivo es desarrollar todas las cualidades físicas de base en los jóvenes deportistas y fomentar el deporte atlético.

Cunit


BEER RUNNERS / Calafell – Cunit – Cubelles

Som el grup de BeerRunners i BeerWalkers de Calafell, Cunit i Cubelles. Ens agrada fer esport en grup i a l’acabar prendre una cervesa. T’esperem dilluns i dimecres a les 20:00 si ets Walker i dimarts i dijous a les 20:15 si ets runner a la porta del pavelló poliesportiu els Joncs de Cunit… Recorda que l’activitat és gratuïta. Els organitzadors no es fan responsables de posibles lesions. Benvinguts al social Running!


SPARTA CUNIT

Equipo de running de Cunit que salen a entrenar por la población y participan en carreras de asfalto y de montaña. 

Sant Jaume dels Domenys


BUTIRUNNERS

Grup d’amics que ens agrada córrer a peu, en bici, per asfalt, muntanya … i sobretot després de l’esforç … butifarra i molta cervesa!!!

El Vendrell


FILIRUN

Club Esportiu de Trail del Vendrell. Aventuras y Desventuras de este gran equipo de Trail Running. Organizadores del Trail Filirun. Los objetivos básicos son el fomento, el desarrollo y la práctica continuada de la actividad física y deportiva.


RUNNERS EL VENDRELL

Som runners i som del Vendrell i rodalies. Ens uneix la passió per córrer; alguns més ràpid que d’altres, però córrer al cap i a la fi. Som els que sempre. Organitzem la Cursa Vila del Vendrell, el Trail El Vendrell i la Sant Silvestre del Vendrell i col·laborem amb la Mitja El Vendrell.

___