CONCA DE BARBERÀ


__

BARBERÀ DE LA CONCA

BLANCAFORT

L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

MONTBLANC

SANTA COLOMA DE QUERALT

Barberà de la Conca


AE BARBERÀ DE LA CONCA

Associació esportiva sense ànim de lucre de la Població de Barberà de la Conca. Organització d’activitats per fomentar l’esport al poble, entre elles sortides per córrer per les muntanyes del voltant del poble i la Cursa Mou-te pel Trepat.

Blancafort


AE BLANCAFORT

Equip esportiu de Blancafort. Seccions: atletisme, triatló, ciclisme, excursionisme. Organitzadors de la Mitja Marató de Blancafort. 

L’Espluga de Francolí


CA ESPLUGUÍ

Club esportiu d’atletisme federat amb seccions infantils, d’adults i de trail. Organitzen una de les curses més històriques de Catalunya, la Cursa de l’Espluga.

Montblanc


CONCA SENGLARS

Trail Running Team. Unidos para disfrutar de la montaña. En un principio la base dels Conca Senglars és disfrutar de la montaña, ya sea en trayectos cortos o en largas distancias, con el máximo respeto.


CA MONTBLANC

Equip de corredors populars de la localitat de Montblanc. Molt actius al poble, organitzen caminades i curses com l Cursa del Dona o la a Sant Silvestre de Montblanquina.

Santa Coloma de Queralt


CA SANTA COLOMA DE QUERALT

El Club Atlètic Santa Coloma de Queralt som un grup de persones de Santa Coloma i rodalies que compartim una mateixa passió: l’atletisme. El club el formem persones de totes les edats i condicions físiques que ens reunim puntualment per fer entrenaments, sortides a curses populars o fins i tot per organitzar-ne alguna. Tots els dimarts i els dijous fem sortides, animat i vine a corre amb nosaltres!

___