ALT CAMP


__

EL PLA DE SANTA MARIA

VALLS

VILABELLA

El Pla de Santa Maria


LA XIRUCA FORADADA

La Xiruca Foradada és el centre excursionista del Pla de Santa Maria (Alt Camp). Fundat l’any 1985 per un grup d’amics, i constituït legalment l’any 1994, aplega actualment uns 200 socis de diferents procedències.L’activitat principal és el senderisme, però any rere any ha anat ampliant el seu ventall d’activitats incloent l’alpinisme, les raquetes de neu, l’escalada, les vies ferrades, la bicicleta de muntanya, el descens de barrancs, les caminades de resistència, les curses per muntanya… A La Xiruca Foradada tothom hi és benvingut, petits i grans.

Valls


AAEET GRUP ATLÈTIC ALT CAMP

L’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball (AAEET) és una entitat vallenca fundada el 1927. El seu objectiu màxim és el foment de la cultura, l’esport, i el respecte per la natura. Actualment, l’Associació compta amb 590 socis i 9 seccions, entre elles la d’atletisme (AAEET – Grup Atlètic) i la d’esports de Muntanya. Organitzen la Pujada a Miramar.


ATMÓSFERA TRAIL

Atmosfera Trail és un grup d’amics amb un objectiu en comú: les curses de muntanya, d’orientació i tot el que fa referència a la muntanya.


CORREDORS VALLS

Grup de corredors populars de la ciutat de Valls. Sortides conjuntes i participació en curses. “Córrer ens uneix”.


FACVAC VALLS

Club d’Atletisme de Valls. Fundat el 1990. Escola d’Atletisme i secció d’atletisme en pista i també secció de Ruta i Muntanya. Entrenaments dirigits i participació en competicions oficials.


TROPS SPORT TEAM

Equip TropssporT, un projecte que ens fa molta il.lusió donat la nostra història com a botiga especialitzada del Camp de Tarragona en el món del trail i el running. Contents de poder comptar amb aquest equip de grans corredors i millors persones per tirar endavant aquest projecte. De ben segur que gaudirem veient-los competir i portant el nom de TropssporT allà on vagin!!!

Vilabella


CORREDELLONS

Grup de corredors populars de Vilabella, amants de la muntanya que corren i fan sortides conjuntes.

___