MONTSIÀ


__

AMPOSTA

DELTEBRE

LA GALERA

SANT CARLES DE LA RÀPITA

SANTA BÀRBARA

LA SÈNIA

ULLDECONA

Amposta


ULTRA-RUNNERS TEAM AMPOSTA

Ultra-Runners Team es un equipo deportivo de carreras de asfalto, montaña y triatlón con base en Amposta integrado por atletas populares. Participan, entre otras competiciones, en las Running Series Terres de l’Ebre.


MONTBIKE

Web: http://montbike.org/btt/
FB: http://www.facebook.com/MMAmposta
IG: http://www.instagram.com/clubmontbike
_
Club esportiu d’Amposta apassionats del running, el trail, el triatló i el btt. Organitzadors de la Cursa 10k/5k Montbike Amposta, del Due Extrem i del Canicròs Amposta.


UA MONTSIÀ

Club d’atletisme federat i Escola d’atletisme d’Amposta que aglutina a atletes de les Terres d’Ebre. Entrenaments dirigits i participació en competicions atlètiques.

Deltebre


UE LO PASSADOR

Unió Excursionista amb seu a Deltebre amb un grapat de corredors que participen en diferents proves de les terres de l’Ebre.

La Galera


LA ROCA MILOCA

Centre excursionista de la localitat de La Galera amb un grup de corredors i socis que corren pel poble i organitzen cada any la Cursa Urbana de La Galera local dintre de les Running Series. 

Sant Carles de la Ràpita


FONDISTES RAPITENCS

Nascuts al juny del 2007, som un club amb la finalitat d’aglutinar a tothom de la nostra població i d’altres que ens agrada còrrer. L’objectiu de la nostra entitat és promocionar l’esport i alhora gaudir de l’atletisme, inculcant els valors de l’esforç i el sacrifici com a forma de vida.

Santa Bàrbara


UNIÓ RUNNERS SANTA BÀRBARA (URSB)

Equip de corredors populars de la localitat de Santa Bàrbara que participen en moltes de les curses de les Terres de l’Ebre i la Lliga de Curses Running Series.

La Sènia


CER TRAIL LA SÈNIA

Equip de trail ubicat a La Sènia que participen en curses de muntanya i fan sortides en grup.

Ulldecona


SUDACTIU ULLDECONA

Secció del Centre Excursionista dedicada a competicions esportives, tant per muntanya com per asfalt, a peu, en bici, raids i el que faci falta!! Som un grup de joves a qui ens agrada sortir a gaudir de la natura buscant sempre un puntet de diversió i disposats a, suar si fa falta i experimentar pujades d’adrenalina intentant evitar al màxim els cops i les rascades. Organitzadors de la Cursa Rogaine Ulldecona.

___