NOGUERA


__

ALGERRI

ARTESA DE SEGRE

BALAGUER

MENÀRGUENS

FORADADA

PONTS

VALLFOGONA DE BALAGUER

Algerri


CE ALGERRI

El Club Esportiu ‘Los Gessers’ d’Algerri neix l’octubre de 2015 amb els nítids propòsits d’impulsar l’esport de base i la pràctica esportiva responsable adreçada a totes les edats, així com promocionar el turisme esportiu. Des d’aleshores, el Club ha organitzat activitats esportives de competició i de tecnificació, aquestes darreres aptes per a totes les edats. com la Cursa d’atletisme del Dúgol. En aquesta curta però intensa trajectòria s’ha demostrat que des de nuclis petits es poden promoure tot tipus d’activitats esportives que alhora són un motor de cohesió de les comunitats locals i un alè d’aire fresc per difondre, sentir i viure el món rural.

Artesa de Segre


C.U.D.O.S

Club Unió D’esports Obligats i Soferts, grup de corredors i ciclistes d’Artesa de Segre. Organitzadors de l’Artesa Melo Bike i la Cursa del Meló. 25 anys sumant quilòmetres.

Balaguer


MARATONIANS DEL SEGRE

Equip de corredors de Balaguer que entrenen i participen en les diferentes curses de la zona de Lleida. A més, col·laboren en la Milla Urbana de Balaguer i el Cros Escolar.


PEDALA.CAT

Club multiesportiu de Balaguer amb seccions federades de Triatló, muntanya FEEC i ciclisme. Escola d’atletisme i triatló per a tots els nivells i edats.


RUNNER’S BALAGUER

Club esportiu de Balaguer en la seva vessant de l’atletisme. Organitzador d’esdeveniments (Mitja Marató de Balaguer) i foment de l’esport infantil.

Menàrguens


MENÀRGUENS ATLÈTIC CLUB

Equip de corredors populars de la localitat de Menàrguens. Organitzen la Cursa del Sucre de la lliga Ponent. 

Foradada


AE LO BUNKER

Associació esportiva de La Foradada integrat per corredors i caminants que fan sortides per les muntanyes i participen en curses. Organitzen el Trail Lo Bunker.

Ponts


BLUE MOTORS – NEOLITH

Grup esportiu de competició en curses de running, trail i ciclisme ubicat a Ponts.

Vallfogona de Balaguer


CANSALLEBRES

Club esportiu de Vallfogona de Balaguer. Les nostres activitats principals son el Running i Bike. Organitzem la Cursa de la Vaca.

___