OSONA


__

ALPENS

MANLLEU

PRATS DE LLUÇANÈS

SANT QUIRZE DE BESORA

TARADELL

TONA

TORELLÓ

VIC

VILADRAU

Alpens


FONDISTES CLUB D’ALPENS

Fa trenta-un anys, per a la muntanya, només hi corrien quatre “sonats”. Ara la muntanya s’ha omplert de gent que corre i de gent que organitza curses. A Alpens, malgrat tots aquests anys i malgrat els canvis que el temps comporta, mantenim el mateix esperit del primer dia: Ambient selecte! No ens agraden les multituds, preferim la qualitat a la quantitat. El nostre objectiu és que us sentiu sempre entre amics, col·legues. Màxim respecte i admiració per la muntanya: la Natura ens acull i nosaltres en formem part. Màximes facilitats i bon servei als/les participants! Els corredors i les corredores sou el centre protagonista de la cursa. Nosaltres aspirem ser uns amfitrions modèlics. Bon rotllo! El bon humor i el companyerisme per sobre de tot.“Fondistes Club d’Alpens”, va néixer amb la 3 Comarques. Quan vàrem començar, buscàvem un nom que ens identifiques i de seguida vàrem tenir molt clar que nosaltres érem “fondistes”. “Fondistes” perquè ens agrada el “fons”, les curses llargues. No en tenim mai prou, i “ en el fons” potser sí que som una mica masoquistes. I “fondistes” també perquè, quan acabem de córrer, quan acabem de les nostres sessions per les muntanyes de l’alt Lluçanès, cansats de fer la cabra i el porc senglar, fem les importantíssimes i indispensables “sessions tècniques” a base de bona cervesa i bons menjars, a la Fonda d‘Alpens, epicentre intel·lectual i espiritual del club.

Manlleu


APÒSTOLS DE BACUS

Bacus és el déu del vi i la vinya, del teatre, de la rauxa i de les festes, banquets i orgies. Així és com entenem el córrer, com una festa sense mesura.


CLUB OLÍMPIC MANLLEU

El Club Olímpic Manlleu és una entitat esportiva fundada l’any 1983, amb l’objectiu de fomentar l’atletisme popular amb un equip de corredors que entrenen i participen en curses. Organitza les curses locals Córrer per córrer, Sant Silvestre de Manlleu i la Cursa Festa Major.

Prats de Lluçanès


SET DE CÓRRER

Grup de corredores i corredors del Prat de Lluçanès. Set de Córrer neix de l’entusiasme i la il.lusió de un grup d’amics vers tot l’univers relacionat amb l’esport de correr.

Sant Quirze de Besora


BISAURA XTREM TEAM

Equip de running i d’esports de muntanya que té l’objectiu d’unir als que ens agrada gaudir de l’esport a la muntanya i fer activitats conjuntes.
El Bisaura Xtrem Team (BXT) és una branca del CES enfocada al món del running, trail running, btt… que té l’objectiu d’aglutinar a tota la gent que li interessin aquests esports per fer activitats conjuntes i disposar d’una imatge unificada. Es tracta de crear una petita comunitat on compartir objectius, motivació, projectes i activitats relacionades al món de l’esport.

Taradell


CET TARADELL L’ENCLUSA

Aquesta secció de Trail va néixer el 2011, quan el CET i Associació Esportiva l’Enclusa es van unir per formar la secció CET-L’Enclusa que comptava amb un equip d’atletes que participaven en curses de muntanya i organitzaven curses com la cursa dels Gitanos (cursa amb dos recorreguts per al terme de Taradell) o la Pujada Atlètica a l’Enclusa per Sant Silvestre. També han organitzat altres activitats com un duatló d’alta muntanya que tenia part del recorregut pel cim del Matagalls, i que comptava amb un duatló infantil, anomenat el duatló del Bandoler, i una cursa nocturna a l’estiu, entre altres activitats puntuals. Actualment, degut a la gran oferta de curses de muntanya només es conserva la Pujada Atlètica a l’Enclusa: cursa de Sant Silvestre on cal anar disfressat i que arriba fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell.

Tona


ASSOCIACIÓ ATLÈTICA TONA

Club d’atletisme federat  i escola d’atletisme de la localitat osonenca de Tona. 

Torelló


CAMES DE FUSTA

Equip esportiu. Correm amb l’únic objectiu de quedar amb les cames de fusta.


CLUB ATLÈTIC TORELLÓ (CAT)

El Club Atlètic Torelló és un grup de persones que pretén donar a conèixer i fomentar la pràctica de l’atletisme a la Vall del Ges mitjançant diferents actes i accions populars destinades tant a joves com a adults. Amb la refundació del club l’any 2010 ja es va crear la Secció de Triatló, enfocada als aficionats amants d’aquesta apassionant disciplina. Passats aquests primers anys, podem dir que la secció està ja consolidada i mira ara a l’horitzó amb l’ambició i les ganes de seguir creixent. Actualment, tenim un grup molt nombrós de gent que corre curses populars, curses de muntanya, fa triatló, ciclisme, natació, escola d’atletisme i un llarg etcètera, però bàsicament seguim fidels als nostres origens i continuem sent un grup d’amics i amigues que gaudeixen de fer esport en un bon ambient. No t’ho pensis més i afegeix-te a la colla!


CET TORELLÓ

Grup excursionista i de muntanya federat i organitzadors de la mítica prova Pels Camins dels Matxos.


L’ESPORTIU TORELLÓ

El Club l’Esportiu Torelló més que un club és una familia; una colla d’amics que gaudim de les curses d’atletisme i de les curses de muntanya trail running!! Ens agrada tot el relacionat amb la natura i la muntanya, i també ens agrada molt, molt, molt la superació personal. Fem entrenaments conjunts, sortides, competicions i moltes més activitats. Si t’agrada córrer per muntanya, córrer per asflat o, senzillament, córrer per diversió aquesta es la teva gran familia. No t’ho pensis, vine!!


GES EXTREM

Club d’amics amants dels esports de muntanya, BTT, Trail, Running, Travesses…


PUBILLES DE CUIXA FORTA

Grup de corredores de Torelló apassionades per la muntanya que fan sortides conjuntes i participen en curses de muntanya. 

VIC


DIEDRE ESCOLA TRAIL I ASS. ESPORTIVA

Grup esportiu principalment de curses de muntanya i escola de trail. Diedre va ser un dels clubs pioners i certament va obrir camí dins el món del trail-running.


COS360-MONTANYÀ

Equip mixt de Trail Running osonenc creat per participar i competir en les diferents curses de muntanya.


ESTRIPACARTES

Grup de Trail Running i esports de muntanya. “Lives begins where fear ends” com a forma de vida. 


OSON@CORRE

Oson@Corre ha estat creat per un grup d’amics, amants i practicants de l’atletisme en les seves varies modalitats, està enfocat sobretot a esportistes que practiquen el córrer i volen estar informats i assessorats per fer-ho de una manera sana i equilibrada. Som una nova secció del Club Atlètic Vic per l’atletisme més popular. És un grup adequat per a totes aquelles persones que comencen a córrer i volen participar en curses populars: 10km, mitja marató i marató, curses de muntanya, duatló i triatló.


RARUNNING

Equip amateur de running de la comarca d’Osona. No és bogeria, és passió. Més que un grup esportiu, Rarunning Esports Estel som un grup d’amics que practiquem esport. Amb en Raül Rota al capdavant, ens trobem de forma setmanal per entrenar i els caps de setmana participem en curses amateurs, principalment de muntanya, de la comarca d’Osona, Catalunya i algunes de l’Estat espanyol.


CA VIC

Club federat i escola d’atletisme de Vic per promocionar l’atletisme a les escoles i donar a conèixer més aquest esport. Encara avui es troba en ple funcionament, d’aquesta manera, s’aconsegueix introduir l’atletisme en el món dels més petits.


UE VIC

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà és un dels millors clubs de muntanya del nostre país. És un club capdavanter en esports de muntanya i amb una visió de futur que ha fet que la nostra entitat sigui un referent pels practicants d’aquests esports. És un club que està situat en una de les millors zones, el Berguedà, per la pràctica de l’skyrunning. És un club que ha fet la primera Escola de Trail Running del món i que és preocupa per la formació dels nens i nenes en el respecte i l’amor per la muntanya. És un club popular i socialment assequible que es preocupa de les persones. Amb unes instal.lacions que es mereixen els nostres associats.


VIC ETB

Secció d’atletisme i triatló del CN Vic, entrenaments dirigits i participació en curses populars i competicions.

Viladrau


GRIMPACIMS

Grup de persones que disfruta corrent o caminant per la muntanya i intenta animar a més gent a fer-ho, sobretot pels voltants de Viladrau i Matagalls.

___