ALT PENEDÈS


__

GELIDA

OLESA DE BONESVALLS

SANT LLORENÇ D’HORTONS

SANT SADURNÍ D’ANOIA

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Gelida


CÓRRE PER GELIDA

L’Associació Esportiva Córrer a Gelida és un grup d’amics amb el nexe comú de l’amor a l’atletisme. Com tot grup o club que es dedica a l’atletisme, la finalitat es trobar-nos per córrer junts i passar una bona estona.

Olesa de Bonesvalls


BONESVALLS TRAIL

Equip federat de corredors i excursionistes amb seu a Olesa de Bonesvalls.

Sant Llorenç d’Hortons


KORRETONENCS

Grup d’aficionats al trekking, al Trail running i a la BTT de Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès – Catalunya), que habitualment es reuneixen per fer sortides per l’Alt Penedès i altres indrets de Catalunya. Animem a tots aquells que els hi agradi sortir a córrer, anar en bicicleta, fer trekking-senderisme, etc … que no dubtin en participar en les diferents activitats que realitzem els Korretonencs, tothom serà benvingut.

Sant Sadurní d’Anoia


SANSA SUA TOT

Club Esportiu del país del cava, som un grup de amics i amigues de Sant Sadurní d’Anoia, que ens agrada l’esport i l’aventura.La nostra principal afició és el running, però també ens apuntem a fer qualsevol cosa que sigui divertida. També intentem fer sortides familiars per el més menuts, i d’aquesta manera, pasar-ho el més bé possible tots junts. Entrenaments els dimarts i dijous a les 19.30 al c/ Vilafranca, sortides aptes per a tots els nivells.

Vilafranca del Penedès


CORREM PER LA TERRA

Correm per la terra som un grup de corredors de muntanya del Penedès que té per objectiu la promoció i el foment de l’esport de muntanya com a mitjà per conèixer i defensar la natura i cultura de la nostra terra. Associació esportiva independentista del Penedès sense ànim de lucre.


CEP PENEDÈS

El CEP és un equip on trobaràs molta gent que comparteix la mateixa afició que tu com a corredor/a de muntanya o que tens ganes de començar a corre per aquest medi. Hi han corredors/es de tots els nivells, edats, objectius, però hi ha una cosa que ens uneix a tots, la passió de córrer per la muntanya envoltats de bona gent, córrer és una acte lliure, voluntari, inclusiu on el respecte per l’entorn és una obligació que portem en la nostra manera de ser.


ESPORTIU PENEDÈS

Esportiu Penedès aposta fort per la muntanya i l’atletisme. En aquesta pàgina podreu fer un seguiment de tots els esdeveniments i activitats dels nostres corredors/es.


FONDISTES PENEDÈS

Club per atletes amb bon rotllo, ganes de córrer i on es valora tant l’esperit competitiu com el participatiu. Tots els atletes som importants, des del primer a l’últim. També organitzem la cursa del 10K de Vilafranca.


CA VILAFRANCA

Equip d’atletisme federat i escola d’atletisme. amb seu a Vilafranca Atletisme per a tots els públics, nivells i edats. Formació, competició i manteniment. 


CN VILAFRANCA TRIATLÓ

Secció de Triatló del CN Vilafranca que participen també en curses populars.

___