BAIX CAMP


__

ALFORJA

CAMBRILS

CAPAFONS

MONT-ROIG DEL CAMP

REUS

LA SELVA DEL CAMP

VINYOLS I ELS ARCS

Alforja


PATXANGUERUS D’ALFORJA

Veïns i amics d’Alforja que ens uneix l’afició per l’esport i la muntanya, ja sigui en forma de caminades, curses per asfalt o per muntanya, ciclisme, btt, triatló, escalada o qualsevol altra activitat a l’aire lliure, narrem les nostres peripècies. Oh benvinguts! passeu, passeu.Organitzadors del Trail Alforja.

Cambrils


CA CAMBRILS

Club federat d’atletisme i Escola d’atletisme. Entrenaments i competicions tant per adults com per a nivells de promoció. 

Capafons


CEM CAPAFONS

El Club d’Esports de Muntanya Capafonts ha estat creat per un grup de joves què, amb l’objectiu de difondre la cultura de l’esport i el respecte i estima a la natura, vam tirar endavant aquest petit gran projecte perquè més gent pugui gaudir i disfrutar de la natura i els esports. Donar a conèixer el Club arreu, podem compartir curses i desplaçaments amb soci/es del club i la possibilitat de fer entrenaments conjunts arreu del territori.

Mont-roig del Camp


CE L’ARENY

Som un grup de gent que ens agrada la muntanya i l’esport, i ens hem reunit per a formar aquest centre excursionista C.E. l’Areny de Mont-roig del Camp.

Reus


ALL TRAIL TEAM

Som una agrupació de persones que ens unim de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense ànim de lucre, una finalitat esportiva comuna d’interès general o particular. Ens comprometem a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics. El nexe d’unió entre tots és la passió per l’esport i sobretot per la muntanya i qualsevol activitat que d’ella se’n deriva. La nostra principal activitat són les curses de muntanya especialment de llarga distància, skyraces d’alta muntanya i les ultratrails. També participem en el món del Triatló, Raids d’aventura, curses de BTT i ciclisme de carretera. Què pretenem? Principalment realitzar una activitat esportiva responsable i saludable. Transmetre els valors de l’esport (esforç, sacrifici, companyonia,…) a tots els integrants de All Trail Team i aprofitar-nos de totes les repercussions positives que això comporta.  T’oferim la possibilitat de pertànyer i representar a un grup amb ganes de fer esport sigui quin sigui el teu nivell i poder desenvolupar-te en aquella modalitat que mes t’agrada, assolint els teus reptes o inclús debutant en una de nova disciplina de la mà d’un membre ja experimentat. T’oferim poder compartir experiències i coneixements amb altres esportistes que comparteixen la mateixa passió que tu i implicar-te en la il·lusió de preparar i realitzar nous projectes


BLUE LINE REUS

Hola!!! Somos un club de gente que corre (“runners” nos llaman ahora) y que solemos reunirnos en la ciudad de Reus, Tarragona!!! Únete!!!!


OBRINT TRAÇA

Som un grup de persones de diferents punts del Camp de Tarragona que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya.


ATLETISME REUS PLOMSTRAÇA

Secció d’atletisme federat del Clun Natació Reus Ploms, amb Escola d’atletisme i secció de veterans. Entrenaments dirigits i participació en competicions atlètiques.

La Selva del Camp


CE ARITJOL

El Club Excursionista Arítjol de La Selva del Camp neix amb la voluntat de ser el lloc de trobada de tothom que, amb l’ànim de practicar l’esport i a la vegada sigui aimant de la natura, de les nostres tradicions i de la nostra cultura, pugui desenvolupar unes activitats de lleure adreçades al més ampli ventall possible d’edats. Entre elles, la secció de curses de muntanya i organitzem la Cursa dels Nassos i la Selva Trail.

Vinyols i Els Arcs


VINYOLS RUNNING

Club de Vinyols i els Arcs aficionats al running, trail running, bici, duatlons, triatlons, etc. Ens agrada disfrutar de l’esport i la natura. Organitzem la Marató per relleus de Vinyols.

___