SELVA


__

AMER

ARBÚCIES

BLANES

LLORET

RIUDELLOTS DE LA SELVA

SANTA COLOMA DE FARNERS

TOSSA DE MAR

VILOBÍ D’ONYAR

Amer


CA AMER

Entitat d’Amer dedicada al foment del ciclisme de carretera i BTT, però que també recolza l’atletisme i participa en curses atlètiques.

Arbúcies


GRATANÚVOLS DEL MONTSENY 

Gratanúvols del Montseny es va constituir com a Club de Vol Lliure amb Ala Delta a mitjan de la dècada dels 80. Actualment la setantena de socis es troben repartits gairebé en totes les especialitats d’esports relacionats amb la natura: excursionisme, curses d ultrafons ,escalada, esquí,esquí de muntanya , bicicleta de muntanya, ala delta…

Blanes


FONDISTES BLANES

Entitat blanenca que pretén agrupar tot tipus de corredors amb interessos comuns (córrer, córrer i córrer) a la vila de Blanes. Un grup ple de vivències, on preval el bon ambient i una bona amistat entre els seus membres. La nostra finalitat és gaudir d’aquest esport amb els nostres amics i familiars i amb tothom que vulgui unir-se al nostre Grup, sigui de procedència, nivell o edat que sigui. Actualment apostem per l’esport de base organitzant totalment el Cross Escolar Vila de Blanes que promou els valors de l’esport entre el jovent de la nostra població. I també organitzem la Cursa Mar i Murtra i el Trail Selva Marítima.


TALAIXÀ TEAM

Somos un grupo de amigos amantes del deporte, en concreto del Trail Running; apasionados de la montaña, de disfrutar y compartir entrenos, carreras y buenos momentos!!! Nos encanta ponernos a prueba e intentar cada vez ir un poco más allá…! Corredores pero sobretodo amigos de todos los niveles!!!

Lloret


ATLETISME LLORET – LA SELVA 

Club de atletismo federado ubicado en Lloret de Mar, con sección escolar y también de adultos. 


BEER RUNNERS / Lloret

Somos Beer Runners Lloret. Si te gusta salir a correr, mejor en compañía y luego tomarte una cervecita para hidratarte, eres Beer Runners. 


LA SANSI

Club de atletismo federado con sede en Lloret y organizadora profesional de decenas de carreras populares por toda Cataluña, entre ellas la Cursa dels Nassos y la Sant Silvestre El Masnou.

Riudellots de la Selva


ACE RIUDELLOTS

Agrupació cultural i esportiva amb secció i escola d’atletisme encaminada als entrenaments per franjes d’edat i les competicions escolars.

Santa Coloma de Farners


CLUB OLÍMPIC FARNERS

Equip d’atletisme de Santa Coloma de Farners. Entrenaments i curses per a tots els nivells i edats. 


FAST COMPETICIÓ

Club esportiu amateur de running i bike de Santa Coloma de Farners. Organitzadors del trail Pa amb Tomaquet i de la Guilleries BTT Race.

Tossa de Mar


FONDISTES TOSSA

Grup de corredors populars de Tossa de Mar que surten a córrer junts i assisteixen a curses. Organitzen cada any la Pre Sant Silvestre i la Cursa solidària Mou-te pel Càncer.

Vilobí d’Onyar


Trail Running Vilobí

Conjunt d’amics de Vilobí d’Onyar que quedem  per fer sopars i sortides de running. A més participem en trails.

___