GARRIGUES


__

ARBECA

LES BORGES BLANQUES

LA GRANADELLA

Alberca


JOVENTUT ATLÈTICA ALBERCA

La Joventut Atlètica d’Arbeca és un Club d’Atletisme Federat, format per un grup de joves, que ens trobem tres cops per setmana (dimarts, dimecres i dijous) a les pistes municipals d’atletisme d’Arbeca “Ramon Bellmunt”, per practicar allò que ens agrada, l’atletisme. Estem segurs, que des del nostre club donem una possibilitat molt bonica i interessant de practicar un esport que encara que faci anys que s’ofereix, pensem potser que no ha arribat a la coneixença de tothom. En el nostre grup d’entrenament tenim les portes obertes a tots, tant pels que vulguin competir com els que busquen una bona forma física. Per nosaltres és primordial poder retrobar-nos durant la setmana per fer una mica d’exercici amb una bona dosi de companyonia i respecte. Si voleu ser uns d’aquests intrèpids aventurers del nostre club, tan sols cal que et posis en contacte amb nosaltres.

Les Borges Blanques


BORGES TRAIL

Equip de trail running, running, duatló, triatló, bike. Un equip de curses de muntanya que va nàixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.


CA BORGES

Som un Club nascut amb l’esperit social i col·lectiu d’unes persones que han trobat en l’esforç esportiu l’essència mateixa dels nostres orígens amb un gruix apte de corredors per a poder participar i representar a la nostra ciutat en curses que s’organitzen arreu. Organitzem la Cursa de l’Oli i també hem creat uns circuits pels camins del terme on es combina l’esport i natura perfectament, així com un llarg etc d’activitats vinculades a Les Borges Blanques. Ens comprometem a rebutjar tota forma de violència, sigui física, gestual o verbal; a promoure una cultura esportiva en bé de la salut, l’equilibri, el creixement personal i el respecte a la natura; a viure l’esport com un espai propi de respecte i reconeixement de l’altre, de promoció de la igualtat entre gèneres i de valoració de la diversitat, sense cap tipus de discriminació; a fer del nostre esport un àmbit de comunicació, integració i socialització en el marc de les nostres entitats i institucions del nostre país; i a promoure el reconeixement del dret de l’esport com a contribució a un món més just i solidari.

La Granadella


RUNNING CEGA / CE GARRIGUES ALTES

Club Excursionista Garrigues Altes de La Granadella. Sección atlética denominada de Running CEGA que participan en diferentes carreras de la zona. 

___