RIPOLLÈS


__

CAMPDEVÀNOL

PARDINES

RIPOLL

SANT JOAN DE LES ABADESSES

Campdevànol


AE SANT GRAU / GEC CAMPDEVÀNOL

Secció de curses de muntanya del Grup excursionista Campdevànol que aglutina als corredors de trail que participen en curses. Aquest col.lectiu prové d’un grup de gent que nasqué com A.E.Sant Grau, pertanyents igualment al GEC i que en el seu moment decidiren unir-se a la nostra associació a fi de engrossir i ampliar la carta d’activitats i des d’aquí oferir i propulsar aquesta jove modalitat de les curses de muntanya i qualsevol altra que d’ella se’n pogués derivar.

Pardines


CLUB PIRINENC L’ESQUELLA

Club esportiu de muntanya que entre d’altres seccions té una de running i trail. Organitzen L’Esquella de Pardines, un esdeveniment esportiu de muntanya, diferent, innovador, únic… que va més enllà de les curses.

Ripoll


ESPORTIU RIPOLL

Equip de running, trailrunning, ciclisme natació, i qualsevol activitat esportiva de la localitat de Ripoll. Organitzadors de la Cursa 4 Termes i el Trail Terra de Comtes i Abats.

Sant Joan de les Abadesses


CE SANT JOAN DE LES ABADESSES

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses té com a objectius fomentar la tècnica i la pràctica de l’excursionisme i les activitats de muntanya.

___