GARRAF


__

CANYELLES

OLIVELLA

VILANOVA I LA GELTRÚ

Canyelles


CA CANYELLES

Atletisme Canyelles és un club d´atletisme situat a la comarca del Garraf. Inclou equips d’iniciació per a nens/es i adults per a tots els nivells.

Olivella


RUNNERS CEO EL MARGALLÓ

Sección de running y trail del Club Excursionista Olivella – El Margalló que hacen salidas por el Garraf y organizan la Cursa El Margalló.

Vilanova i la Geltrú


ATLETESVNG

Club d’atletisme federat a la zona del Garraf. 
Club d’atletisme en les disciplines de cros, ruta i pista a la zona de Garraf. Entrenem a les pistes d’atletisme i el cap de setmana en grup. Organitzadors del 5ki 10k de Vilanova.


CE TRAIL VNG

Grupo deportivo amateur amante de las actividades de montaña: marchas, carreras, eventos deportivos, etc. 


DINAMI-K VILANOVA

El Club Dinami-k és un grup de persones que pretén donar a conèixer i fomentar la pràctica de l’atletisme a Vilanova i la Geltrú.


DEPORRUNERS VILANOVA

Neix el club esportiu Deporunners al Garraf que com a màxima prioritat tracta de reunir a tots aquells apassionats d’aquest esport en la seva practica a través d’esdeveniments i grans avantatges per a tothom! A Deporunners ens agrada pensar que som algo més que un club. Considerem que som un equip. Un equip de persones que busquen disfrutar de l’esport. Com a equip, el nostre objectiu es facilitar aquesta pràctica amb gran avantatges per a cada integrant. Però sobretot, el nostre màxim objectiu és crear una comunitat de corredors de totes les edats i de tots els nivells per poder aprendre i millorar entre nosaltres. La nostra meta es fer arribar el esport minoritari com poden ser: el córrer per muntanya, les curses d’orientació, etc. Juntament amb els seus valors al màxim nombre de persones. Formar part de Deporunners és formar part d’una família. És per això què MAI CORRERÀS SOL/A.


EVASION RUNNING VILANOVA

Grupo de entrenamiento y equipo de running de la tienda Evasion Running de Vilanova i la Geltrú. 


KAIZEN RUNNING

Grupo de corredores entrenados por Ángel Cortés, masajista terapéutico de técnica Cyriax y organizador y guía de montaña en excursiones transpirineicas desde 1991. Kaizen Running está pensado para cubrir todas las necesidades del corredor popular:  orientación profesional para empezar a correr o  mejorar el rendimiento.


AE TALAIA

Equip format pels integrants de la secció de Curses i Raids de l’Agrupació Excursionista Talaia. La secció organitza o ajuda a organitzar la Moonlight (cursa d’orientació nocturna) i la Cursa de la Talaia (cursa de muntanya de 21 km i la seva germana petita de 9km). També s’organitzen sortides en caps de setmana per anar a córrer per diferents zones de muntanya de Catalunya (Montserrat, Prades, Montmell…).  
Els socis de la secció també poden realitzar un entrenament dirigit de força a les pistes d’atletisme de Vilanova tots els dimecres al vespre.


AE XTERRARUN

Equip esportiu d’aficionats, que ens encanta l’esport a l’aire lliure  i compartir experiències de running, trail i natura i difondre les activitats esportives que organitzem.

___