Previa: Mini Historias de la Marató (3ª edición)

MINI HISTORIAS MARATO 3 EDICION

Volvemos a la carga (por tercera vez) y de nuevo os pido vuestra colaboración. Hoy no, sino dentro de siete días, cuando comencéis a asimilar la aventura que os habéis metido entre pecho y espalda.  ¿Recuerdas esta entrada? Yo sí, y es una de las que me siento más orgulloso de haberme visto inmerso, es por eso que repito este año y aquí os indico cómo podéis colaborar.

¿Qué son las mini historias?

Muy sencillo, relatos breves, aunque puedes alargar lo que consideres (yo soy el menos indicado para esperar tijera) en el que relatáis vuestra experiencia batallando contra los 42,195 k respondiendo a 5 sencillas preguntas:

1/ Tu mejor momento

En clave personal, en el transcurso de la carrera, de tu papel como voluntario o jaleando a los tuyos por toda Barcelona.

2/ Tu peor momento

Lo mismo que antes pero aquí buscamos ese momento de debilidad, rabia, frustración, tristeza… Si lo tienes.

3/ Una imagen que se te quedará clavada

Esa que crees que te acompañará el resto de días cuando te pregunten por la Marató de Barcelona que corriste en 2015.

4/ Lo mejor de la Marató

A nivel organizativo, de participación, ambiente, ciudad…

5/ Lo peor de la Marató

Lo mismo, aquí puedes dar la cera que quieras.

¿Y ya está?

Bueno, hace falta que te identifiques con tu nombre, alias, twitter, blog, mote barriobajero o lo que te plazca.

También que indiques el papel que desempeñastes el día de la Marató:

 • CORREDOR (y si quieres puedes indicar tu marca final)
 • VOLUNTARIO.
 • ANIMADOR.

Yo es que tengo en mi blog una crónica chulísima… pero muy larga

Pues solo tienes que pasarme el link de esa crónica y la subiré junto a todas las respuestas.

MINI HISTORIAS MARATO BARCELONA 2015

¿Y a dónde te paso toda esa info? 

El domingo tarde de la Marató o el lunes a primera hora publicaré una entrada, allí tendrás vía libre para demostrar tu verborrea en la sección de comentarios (dejaré en el primer comentario un modelo de referencia que podréis hacer corta/pega). Yo iré subiendo cada aportación al texto principal y dejándolo medio bonito y ordenado.

¿Algún estilo en concreto? 

lie-down-try-not-to-cry-cry-a-lotEl que te salga de dentro. Desde el relato emotivo, hasta el más enfurecido, el cómico, el de la frustración, el de restarle trascendencia… Todos los estilos tienen su hueco en las Mini Historias (quizá esa sea una de sus gracias). Ahora, cuando te pases a leerlo, no me hago responsable si se da una situación como la de la imagen.

¿Algún ejemplo para poder hacerme una idea? 

Pues creo que te puede servir como referencia la entrada del año pasado que creo que salió bastante bien parida.  Aquí te la dejo:

MINI HISTORIAS DE LA MARATÓ (2ª EDICIÓN)

cartell-maratc3b3-31

¿Algo más?

Sí, que te olvides ahora mismo de lo que te acabo de contar y disfrutes de la Marató sin pensar en esto va a las Mini historias; será que no tendréis problemas más importantes el domingo… Luego, cuando hayas interiorizado la experiencia y los primeros auxilios alejen esa fase de caminante a lo Chiquito de la Calzada, ya será el momento de ponerse manos a la obra con las Mini Historias. Enjoy!

8 comentarios en “Previa: Mini Historias de la Marató (3ª edición)

 1. Pingback: Bitacoras.com

 2. No tinc clar si la història que escriuré serà un drama, un thriller, una còmedia o una peli de terror. Suposo que tindrà una mica de cada.
  Faré tot el possible per posar-hi (spoiler) final feliç!

  • Tu nomès has de procurar que aquest spoiler al final no el modifiquin els productors. La resta, l’escriptura la deixem per quan ja mosseguis la medalla.

   Salut, Joanet

 3. Ja ho tenim!
  Millor moment: Creuar l’arribada i la corba prèvia, sense dubte. Mai havia gaudit i patit tant al mateix temps
  Pitjor: La punxada al km 30 que ja no ha marxat i m’ha fet anar mig coix 12kms. Sort que he recordat el consell del David de disfrutar-la. Pensava acabar en sub4h però he fet 4h08′. Però no ha pogut amb mi.
  Imatge clavada: buff, tantes! Trobar-me gent que no esperava trobar-me animar-me. I l’abraçada plorant amb mon pare amb qui no ens veiem sovint. Gran moment pare-fill
  El millor de la Marató: Avui ha anat quasi tot perfecte. La gran quantitat de voluntaris que ens han alimentat i hidratat tant bé.
  El pitjor: Sense dubte, la cua per recollir la bossa. Segur que hi ha una manera millor. És el que passa quan s’asignen els números de dorsal en funció del temps!

  David, he pensat molt en el teu blog durant la cursa! “Ara apreta”, “ara no que ve pujada”. “Descansa ara”….etc De debò que ajudes molt!!!

  No sé si en tornaré a fer alguna. Ara tinc encara la cama molt adolorida. Però clar, cansat cansat tampoc he acabat. Més dolor que cansanci!

 4. Pingback: A examen: Marató Barcelona 2015 | BLOGMALDITO RUNNING PUB

 5. holaaaaaaaa, estic happy happy!! 🙂 enhorabona a tots: voluntaris, corredors, finishers, organització i animadors i gent de bcn (a tu david tb 😉 )

  1-Millor moment:
  a) sortir de diagonal mal, sencer, sense cap entrebanc de rampes, calambrazos ni res de res, i saber llavors segur que arribaria més o menys bé! (per mi és el punt clau de tota la marató)
  b) acabar i veure que sí, que he fet MMP (3:34), no la que volia (3:30) però 15 min menys que l’any passat. I saber per tant que aquests 4 últims mesos han valgut la pena. L’any passat no vaig disfrutar entrant a meta, aquest any sí!

  2-Pitjor moment:
  a) km 23-24, haver d’anar a pixar pq no em podia aguantar més. No ho tenia planificat i em va tocar molt el que no sona, però ho havia de fer perquè m’estava menjant molt el tarro. I la veritat és que no va ser mental sino que sí, havia d’anar a pixar :D, vaig perdre 45 segons i les llebres del 3:30 ja no les vaig poder tornar a agafar. Vaig ser llest (perdo per la poca modèstia) i vaig decidir no fer el boig i anar al meu ritme en comptes de forçar.
  b)km 38, un “amago” de rampa al bessó dret,que es reprodueix un parell de cops més, quan giro a catedral i correus, però en rectes res de res. Al final ni noto res, ni em va passar res, però al primer cop em vaig acollonir i recordar el viacrucis de l’any passat.

  3-Una image:
  perdó pel que vaig escriure però va ser així (si algú vol que no llegeixi). Com dic, vaig als lavabos oficials de valència (després de sortir de meridiana) a fer un pipi. Entren 2 nois davant meu, per tant sols em quedava un en aquell costat i entro….Mare meva el que hi havia allà…..Una tifarada desfeta que estava a tot arreu del wàter menys a dins. La puta d’oros penso! no puc perdre temps i sortir buscant un altre amb el risc que estigui ocupat, deixo de respirar i em poso a pixar. Sense cap mena de dubte em van desitjar: MOLTA MERDA, normal que fes MMP. Sense dubte aquell noi va tindre el seu moment de GLÒRIA minuts abans en aquell wàter

  4-El millor de la marató:
  a) la gent animant, a final de meridiana, torre agbar, arc de triomf i paral-lel, de traca i mocador!!
  b) que un noi de madrid se’t posi a parlar al final de la cursa i et digui que la bcn és molt millor que la de madrid, que la supera en tot i que l’any que ve repetirà a bcn segur (quasi lagrimita al canto per part meva)
  c) que a pg colom tornant cap a casa, et pari una parella que no coneixis de res i et pregunti si has acabat la marató, els hi contesto que sí i em donin l’enhorabona i et diguin que ets un campió (más lagrimitas al canto), ouuu yeah !!

  5-El pitjor de la marató: res destacable, sols uns detalls. No siguem tan cabrons de si mengem plàtan o taronja deixar la pell al mig del carrer senyors! una noia britànica va patinar i va caure al costat meu per culpa d’una pell (no sé si taronja o plàtan), la cosa no va a anar a més i es va aixecar al moment, però tinguem una mica de seny. Una cosa és un tap…una ampolla o un gel, però una pell no que patina!!

  gràcies per llegir la parrafada!

 6. Pingback: Así es la Marató de Barcelona 2016 | BLOGMALDITO RUNNING PUB

Los comentarios están cerrados.