Fotos de la Jean Bouin 2020

96 ediciones a su espaldas y ya mirando al cada vez más cercano centenario. La de más historia de Barcelona y una de las grandes de la ciudad. Es la carrera de donde surgen de pequeño las futuras grandes estrellas. Es una carrera de élite que van a cuchillo. Todo eso es lo bueno de la Jean Bouin, una prueba que es grande para los pequeños y los élite y que este año ha dado un pequeño paso adelante para los populares (aunque no niego que pica mucho el precio, en especial el 5k), mejorando el avituallamiento de carrera (a dos bandas el de mitad de carrera) como el final (ahora con fruta… aunque no ha llegado para todos…). Aún queda trabajo por hacer (más cajones de salida para comenzar) pero este es el buen camino.

Os dejo un buen puñado de fotos (unas 5.000), esta año con una cámara decente (no como el año pasado). También iré compartiendo las fotos de los colegas que estarán a lo largo de circuito (Carlos Sánchez, Pako Pota, Miquel Martínez…) aunque siempre podéis acudir a la página de Facebook donde se recopilan todas las fotos de las carreras. 

Fotos Blogmaldito 

Álbum 1: Primeros hasta liebre 40′
Álbum 2: 40′ hasta liebre 45′
Álbum 3: 45′ hasta liebre 50′
Álbum 4: 50′ hasta liebre 55′
Álbum 5: 55′ hasta liebre 60′
Álbum 6: + de 60′ (parte 1)
Álbum 7: + de 60′ (parte2)

Fotos Miquel Martínez

Álbum 1: km 1
Álbum 2: km 9,5 (1ª parte)
Álbum 3: km 9,5 (2ª parte)

Fotos Carlos Sánchez

Álbum 1: Salida y meta
Álbum 2: Meta

Fotos y vídeos Pako Pota

Álbum 1
Vídeo Salidas y Llegadas
Vídeo recorrido

Fotos de Miguel Ángel (@callahan_70)

Álbum 1: 10k
Álbum 2: Senior

Fotos JJ Vico

Álbum 1: Salida 5k y 10k
Álbum 2: Meta 5k
Álbum 3: Meta 10k
Álbum 4: Cursa Internacional
Álbum 5: Resto de carreras (parte 1)
Álbum 6: Resto de carreras (parte 2)
Álbum 7: Podios

Fotos y vídeo RunKm

Álbum fotos
Vídeo

FOTOS Y VÍDEOS EN EL GRUPO DE FACEBOOK

 • Lugar: Barcelona (Centro)
 • Horario: Domingo, 24 de noviembre (9.00)
 • Distancia: 5 km y 10 km  (homologados)
 • ¿Para Marca?  Más factible en 5k que en 10k
 • Recorrido: 5k · 10k
 • Reglamento: 5k · 10k
 • Puntúa
  • Lliga ChampionChip. El 10k (puntúa triple).
  • Challenge BCN 10k. El 10k (puntúa triple)
  • Challenge FCat 10k. Puntúa el 10k.
  • Corrent fem Barça. Puntúa el 10k
 • Liebres
  • Liebres 10k: 40′ – 45′ – 50′ – 55′ – 60′.
  • Sirven en 5k: 20′ – 22,30″ –  25′ – 27’30” – 30′ 
 • Avituallamientos:
  • 5k: Meta (agua, iso y fruta)
  • 10k: Km 5 (agua en vaso) · Meta (agua, iso, fruta, yogur)
 • Extras:  Carreras Open (Élite) y de promoción. Guardarropa móvil. Billete Rodalies RENFE. Billete  metro (5k; tras cruzar meta).
 • RESULTADOS: 5k · 10k

Fotos Blogmaldito

Álbum 1: Primeros hasta liebre 40′
Álbum 2: 40′ hasta liebre 45′
Álbum 3: 45′ hasta liebre 50′
Álbum 4: 50′ hasta liebre 55′
Álbum 5: 55′ hasta liebre 60′
Álbum 6: + de 60′ (parte 1)
Álbum 7: + de 60′ (parte2)

___

Fotos Miquel Giménez

Álbum 1: km 1
Álbum 2: km 9,5 (1ª parte)
Álbum 3: km 9,5 (2ª parte)

___

Fotos Carlos Sánchez

Álbum 1: Salida y meta
Álbum 2: Meta

___

Fotos y vídeos Pako Pota

Álbum 1

___

Fotos de Miguel Á. (@callahan_70)

Álbum 1: 10k
Álbum 2: Senior

___

Fotos JJ Vico

Álbum 1: Salida 5k y 10k
Álbum 2: Meta 5k
Álbum 3: Meta 10k
Álbum 4: Cursa Internacional
Álbum 5: Resto de carreras (parte 1)
Álbum 6: Resto de carreras (parte 2)
Álbum 7: Podios

___

Fotos y vídeo RunKm

Álbum fotos
Vídeo

29 comentarios en “Fotos de la Jean Bouin 2020

 1. Feia molt que no em posava un dorsal a Barcelona i he al·lucinat amb la poca educació de la gent. Desde la sortida, ja a Rius i Taulet (WTF!!!), i fins Gran Via moltíssima gent retallant i corrent per les voreres. A Tetuan hi han tornat, i altre cop al gir a Ausias March per anar cap a Ronda Sant Pere. Em sembla lamentable que tallin els carrers per a nosaltres i que tantíssima gent opti per envaïr les voreres molestant als vianants per guanyar quatre segons.

  • Bones, Nu,

   En aquestes curses masives on corre molta gent que no és habitual, passen aquestes coses… Invasió de zones on no s’ha de córrer i moments de tensió amb els veïns. Falta una mica més de concienciació, perquè sinó l’imatge que queda és negativa i per això les queixes…

  • Hi ha gent que ho fa perquè de vegades amb tanta gent és més segur….però qui ho fa per guanyar segons és molt trist; pitjor per ells, autoenganyar-se per res…

   • Jo ho divideixo en dos grups: les persones que comencen en això de córrer i que, per desconeixement, envaeixen espais que no toquen; i els que ho fan per retallar alguns metres perquè amb les cames no tenen prou… Després, tal com dius, en certs moments ho fas per seguretat, en el sentit d’evitar algun moment perillós.

    Salut, Fernando

    • David,

     les retallades al primer km són tan brutals que no vaig poder reprimir-me i vaig cridar: ¡VIVA EL DEPORTE LIMPIO! Mare meva. Fins i tot a nivells que diria són alts, perque vaig sortir estil cabra boja a 3:45 el km. Jo el que sempre dic és: si fas trampes t’enganyes a tú mateix, però si està en lloc un premi, copa o medalla, llavors estàs ROBANT.

     Aprofito per comentar sobre el tema que em temo que ahir he pillat un trampòs que agafa medalles de Championchip. Ho trobo fort. Serà difícil de provar, però suspito no ja de retallada, sino d’abandonar el circuit i reincorporar-se més endavant. Si el mireu, veureu que entre el 4 i el 5 es pot prendre una decrera super bona pel Passeig sant Joan.

     Suspito d’aquest pavo perqué es un corredor que normalment ni em veu el cul, perque en un 10k li trec com a mínim 2 minuts, i ahir, tot i la meva ràpida millora de forma post -lesió ( 42′ 52″ a Sant Martí, 41′ 44″ Jean Bouin) només li vaig treure 10″ ( i això que el sospitòs va correr el bada trail la nit abans). Ho sento, no cola . Superhomes, Kipchoge i pocs més. Ho investigaré i el denunciarè a l’Andreu Ballbé. Espero equivocar-me, però és tan fort… Salutacions i gràcies per les fotos, David!

     • Bones, Antoni.

      Si et serveix d’ajuda jo estava just en auqest punt (final de passeig Sant Joan) perquè em venia genial per a fer fotos en dos punts que estiguessin a prop. Em vaig quedar allà fins el pas de la llebre de 55′ i només vaig veure una persona sense dorsal o no el vaig saber veure (o sigui, que podria no ser de la cursa) que tirés recte a Arc de Triomf en lloc (aquest la he ficat per fer mal, jeje) de girar a la dreta.

      Salut!

 2. David!!! Gracies per publicar les fotos! Tot I que el Meu pare igual no li sembla be que hagis canviat Martinez per Giménez. 😂😂

 3. Moltíssimes gràcies per les fotos, David! Un plaer tenir-te durant aquestes curses 🙂 (PD: el canvi de càmera d’aquest any respecte a l’anterior… brutal! :P)

 4. Gràcies un cop més pels consells David, em van de perles. Abans de conèixer el blog em llençava a correr sense mirar res (soc relativament nou) i era un drama. Ara he millorat moltíssim, sobre tot en els dos últims mesos i una part important es llegir-me el recorregut abans. El dia de la cursa, jo mateix em vaig dient “reservar”, “apretar dientes”….

  • Bones, Pau,

   Ja t’arribarà el dia que et diguis “cabronàs, aquó m’havia dit ‘A tope’ i és una pujada, ja l’agafaré per banda”, jaja

   Agraït pel teu comentari. Ens veiem pels carrers!

Deja un comentario