Recopilación de fotos, crónicas y vídeos de la Cursa Poblenou

Como en algunas ocasiones me tocará de hacer de liebre en algunas carreras (responsabilidad que acojo con sumo gusto, me lo paso pipa intentando ayudar en lo posible a otros corredores; eso sí: tengo que reconocer que esta vez no me ha salido tan bien como me hubiese gustado, así que desde aquí pido disculpas a los que les haya perjudicado mi inconexo ritmo) y eso me compromete a seguir un código de conducta previo que se pide para ejercer dicha función (entre sus puntos está el de que las valoraciones que tengan las liebres sobre una carrera serán  remitidas al organizador por parte del coordinador con el fin de mantener un diálogo fluido y ayudar en su mejora), he decidido que esos días lo que haré será recopilar las fotos que vaya haciendo (esta vez de mano de Vanesa Martínez) y los álbumes, crónicas, vídeos y valoraciones que querías compartir por aquí.

¿Qué si tengo opinión, al menos general? Por supuesto, la Cursa Atlètica Poblenou de este año me ha parecido modélica, casa perfectamente ambiente popular, una más que estimable organización de carrera, y unas novedades que creo que han sido muy bien recibidas (una prueba corta de 5 km y un nuevo recorrido, todo perfectamente implementado). Una gozada comenzar así la temporada. 

Resultados (10k) (5k)

Fotos Cursa Poblenou

Álbum 01: previa y salida

Álbum 02: km 3

Álbum 03: Último km (hasta liebre 50′)

Álbum 04: Último km (50′ hasta final)

ÁLbum 05: Por carrera y premios

Fotos de Jaume Mediavilla

Fotos de JoseB.photo

Fotos de JJ Vico

Vídeo de Run Km

Vídeo de Pako Pota (5k) (10k)

Crónica de Ramon Beltra

Crónica de Antoni Baltar

 

11 comentarios en “Recopilación de fotos, crónicas y vídeos de la Cursa Poblenou

 1. Hola, David!
  Però què dius? Vaig seguir-te fins el km 6 (després vaig tirar endavant) i ho vas fer de conya!! Només un kilòmetre va sortir una mica més ràpid i et vas adonar de seguida. El següent kilòmetre vam baixar el ritme, descansar una mica i ens va anar perfecte per afrontar la segona part.
  No facis una muntanya on no hi ha ni un gra d’arena.
  La llebre de 45 minuts, fantàstica. Au, ja pots enviar aquesta valoració a l’organització. ;-))

  La cursa, fantàstica, pel preu i els serveis que ofereix, gairebé no té rival a la ciutat de Barcelona: circuit pla, distància correcta, fàcil d’arribar en transport públic, no masificada però tampoc solitària, butifarrada, cervesa o refresc, gelat, iogurt, suc de taronja, samarreta, beguda isotònica i més coses que ara no recordo. No vaig fer servir les dutxes però suposo que també deurien ser correctes. Aquest any no hi va haver retards amb l’ambulància, així que una nota de 10 o molt a prop.
  L’única cosa que es deixa a la improvisació és la meteorologia: un any pot fer una calor de desmaiar-se al km 3 i l’any següent una fresqueta que no te la treus fins la una del migdia. :-))

  Moltes gràcies per la teva ajuda fent de llebre (i la resta de correcats) i moltíssimes més pel blog impressionant que tens: de lectura obligada abans de fer cap cursa. No té preu!!!

  • Bones, mickymachine,

   La veritat és que em va quedar un regust agredolç, més al pujar el track al Strava i veure que vaig ser incapaç de fer almenys un parell de km seguits a un ritme estable. Això sí, res de drames, ja en vindren de més curses on poder ajustar més els ritmes.

   Sobre la cursa, pot més a dir al que tu aportes: és una carrera de les que s’han de cuidar perquè amb aquests serveis, ambient i nivells d’organització hi han ben poquetes. Les novetats molt ben rebudes (encara que crec que sóc l’únic de tots els corredors que els feia gràcia el circuit antic perque permitia passar pel km 7 al costat de met i anar saludant a altres corredors… pero sí, era molt pesat aquests tres km extres) i solucionant tots els problemes d’edicions anteriors. Què més es pot demanar?

   Salut!

  • Gracias, Pako, ay está subido el vídeo y linkado los otros dos.

   Y lo que tú comentas, poco se le puede echar en cara a una carrera montada con cariño y oficio y que deja tan buen sabor de boca (interprétalo como quieras, jeje).

   Salud!

 2. Hola David, molts ànims amb això de ser llebre. Tot i que et vaig veure, els 45 malauradament se’m queden bastant lluny jeje.

  La veritat és que crec que ha estat una cursa molt rodona en quan a organització i crec que s’hauran tret l’espina clavada de l’ambulancia de l’any passat.
  A mi, com et comentava a l’entrada anterior de la cursa, m’ha agradat més el circuit. Crec que inclús és més ràpid. Anecdóticament ( amb algún que altre entrenament més ) jo he baixat 5 minuts d’un any a l’altre ( de 56 a 51).
  També vam tenir sort que va fer un temps espectacular per correr.

  Potser l’únic “pero” que hi posaría, es que haurien d’haver posat més urinaris a la plaça ja que amb només tres lavabos ( un de minusvàlids ) corres el risc de que els homes comencin a pixar pels carrers. El guardarropía crec que si va funcionar molt bé.

  A mi és una de les curses de barri que més m’agrada. L’ambient és superbo i els voluntaris es nota que la viuen. Si que és veritat que hi ha trams més aburrits, però la butifarrada de l’arribada ho compensa tot!.

  Salutacions.

  • Diguem que de les tres vegades que he fet de llebre, aquesta ha sigut la que menys satisfet m’he quedat en quant a la feina feta que no amb l’ambient i la cursa que, com tu, crec que el nivell és altíssim tenint en compte que l’organització és veïnal i gens professionalitzada.

   Jo també crec que el tema de les ambulàncies els han fet que aquest any cap mínima incidència afectès a la cursa i posar encara més atenció i ganes en superar-se. Suscric el tema dels lavabos, sí que havien més a on estaven les dutxes però no vindria gens malament posar algun orinari més.

   Felictats pel marcón, quin inici de temporada! SAlut

 3. David,
  magnífica cursa aquesta del Poble Nou! Per mí la millor de la ciutat: gran ambient, nombre raonable de participants, circuit molt planer, 2 avituallaments en cursa, festival insuperable d’avituallament final cursa, magnífiques dutxes properes, bon servei de guardarroba, un grapat de voluntaris… Coincideinxo amb el que comenta Sergi Cas, caldrien alguns lavabos més- Al ser la plaça petita, crec que serien ideals aquells urinaris ” a quatre”. Un 10 de cursa. I a sobre, guanyo la meva categoria en el dia del meu anniversari! Millor impossible! 😉 Per cert, espero que segueixin aquestes categories, perque aquest any em van “amenaçar” a que farien menys. Espero que no ho facin! 😉
  Crec que l’entrega de premis és llarga, però la gent la segueix amb atenció gracìes als sorteigos de premis posteriors.
  En fí, dia perfecte per mí, només em va faltar fer-me una foto amb el mític Domingo Catalán. Li vaig demanar de fer-me-la quan ens vam veure, però després no el vaig trobar, llàstima. Per cert, quan li vaig dir que havia guanyat la meva categoria em va felicitar efusivament. Mare meva, un doble campió del món de 100 kms felicitant-me a mí per guanyar la meva categoria a una cursa de barri! Domingo Catalán, un autèntic crack de corredor i de persona!
  Et veig a Mercabarna, David, que ara ja em toca reemprendre les tiradetes de 30 kms… Una abraçada!

  • Hola, Antoni,

   Moltes felicitats per aquest debut a la teva nova categoria amb victoria espatuflant. Ja sabies que ho tenies a les cames i així ha sigut. La marca, gens malament, eh! Per cert, tens algunes fotos maques del teu podi al àlbum 5 de fotos.

   Sobre la cursa, comaprteixo totalment la teva opinió en que a dia d’avui és una de les millors en quant a relació qualitat/preu que hi ha a la ciutat. Però és que a més té aquest distintiu del bon ambient que es respira, i a mi això és una cosa que m’agrada molt.

   El Mingu segur que no se tt’escapa en la pròxima que el trobis, ja veuràs. Salut!

 4. Hola Antoni, me alegro que disfrutases de la cursa y que hicieras podium, aun es pronto para saber si se harán otros cambios en la próxima edición pero no digas que amenazo, que me haces parecer la mala de la película 😀
  No se lo que haremos el próximo año, pero lo que si que se, es que intentaremos volver a ofreceros la mejor cursa de poblenou.
  Un saludo

  • Carolina,

   me has pillado! Menos mal que os he puesto por las nubes! 😉 En mí ya tenéis para siempre a un embajador de la carrera. Y si encima se mantienen la categorías, ni te cuento! El año que viene quiero salir a defender mi título, eh? 😉 Saludos!

Los comentarios están cerrados.