Fotos y clasificaciones: Mitja de Barcelona 2023

Ya tenemos de vuelta una masiva Mitja Marató de Barcelona, con cifras y ambiente de pre pandemia y y eso, más allá de la valoración que cada uno haga de la carrera (con sus pros y sus contras) es ya un motivo de celebración general.

Este año vuelvo a estar al ‘otro lado’ animando y echando fotos aunque no he podido quedarme hasta última hora por temas de curro. Aquí os dejo las 13.000 fotos que he tirado hoy (divididas en 12 álbumes) y también compartiré la de colegas de sobras conocidos. A todos ellos dadles las gracias.

Fotos y vídeos en el grupo de Facebook

 PUEDES SEGUIRME EN FACEBOOK!
 AH! CANAL A TELEGRAM
 Y TAMBIÉN EN INSTAGRAM

FICHA

  • Lugar: Barcelona.
  • Fecha: 19 de febrero (8:30).
  • Precio: de 28 a 36 € dependiendo plazo y promoción.
  • Participación: 21.477 inscritos (17.855 en meta).
  • Tipo: Asfalto.
  • Distancia: 21,097 km (homologados).
  • Servicios: Guardarropa. Avituallamientos líquidos en carrera (cada 5 km aprox., agua, isotónica y gel) y líquido y sólido tras cruzar la meta (agua, isotónica, mandarinas, manzana, plátano y pizza).
  • Obsequio: camiseta y medalla de finisher*.
  • Circuito: Rápido, céntrico y que discurre por calles anchas para absorber el total de corredores. Recorrido para ir de menos a más.
  • RESULTADOS Mitja de Barcelona

FOTOS BLOGMALDITO


FOTOS Y VÍDEOS PAKO POTA

Álbum fotos 1: km 1

Álbum fotos 2: km 18 (hasta liebre 1h55′)

Álbum fotos 3: km 18 (+ de 1h55′)

Blogmaldito en Facebook


Blogmaldito es un blog con filosofía ‘Non Profit’. ¿Qué significa esto? Que tengo como principio que todos los contenidos son tuyos a condición de que no hagas un uso comercial e interesado de ellos. Lo que hago lo hago como hobby y desde una perspectiva de corredor popular para el resto de corredores y amigos que me encuentro en las carreras. Justo por eso, ni puedo ni quiero ganar dinero con esto de correr. No acepto invitaciones, ni regalos. No estoy en venta. Para mí ya es un regalo que alguien se moleste en sacar un poco de tiempo al leerme y hablar de esta locura de flipados haciendo el cabra por las calles y las montañas.


12 comentarios en “Fotos y clasificaciones: Mitja de Barcelona 2023

 1. Moltes gràcies David. Toca buscar-se perquè a les fotos oficials no hi surto. Es veu que els de Marathon no m’han trobat guapu! Sort que no vaig pagar per l’àlbum personal.!
  Seriosament, crec que la Mitja s’ha de replantejar l’espai d’arribada. Insuficient totalment per fer àgil la recollida de fruita, làctics, pizza… Poques mans i espai molt just.

  • Primer de tot he de donar les gràcies a David per la feinada que fa, tinc fotos de moltes curses de Barcelona, incloent-hi Behobia, gràcies a ell. Ets un crack, noi.
   I dit aixó, et faré un comentari, José María. Sí és cert que l’espai de l’arribada pot ser quedi una mica just, i més tenint en compte que 17000 runners van creuar la línia de meta. Jo estava repartint pomes al costat esquerre mirant cap a l’arc de triomf i tant jo com el meu company no donàvem la fruita a la mà sino que era cada corredor qui l’agafava, fins i tot oferia repetir-ne i agafar més d’una (afortunadament no van faltar per a ningú). Més que res per anar més ràpid, perquè quan va arribar “la avalancha” de corredors ja en teniem prou feina nosaltres d’anar posant més caixes i apartant les buides a tota llet. Sí vaig veure que altres compis donaven la fruita a la mà, i insisteixo, crec que això és endarrerir la cua, però suposo que cadascu té una forma de fer les coses. Dit això, no sé fins a quin punt es pot replantejar la zona d’arribada perquè afortunadament Passeig Sant Joan és una avinguda bastant ampla i llarga, pot ser avançant una mica la zona d’avituallaments cap a Pujades… si no, tal vegada deuria de replantejar-se el recorregut però crec que això ja és molt més difícil. El que sí tinc clar és que, llevat d’algunes coses a millorar, opino que tenim una molt bona Mitja Marató pel preu que es paga. Una noia extranjera, crec que era nòrdica (no recordo d’on em va dir que era, perdoneu) em va comentar que estava al.lucinant de l’avituallament que teniem, perquè la marató del seu país té un preu de 90 euros i només els hi donaven una trista samarreta i poca cosa més. Enhorabona a tots els corredors!

 2. Gràcies David per la feina que fas, molt d’acord amb el darrer comentari de l’Elena Palomares, potser es podrien guanyar els 300 o 400 metres del final de cursa en algún lloc de tot el recorregurt, i així acabar-la a l’alçada de Marina/Pujades, tindriem tot Pujades per l’avituallament final, després es sortiria per Av. Lluís Companys inclús pel Parc de Ciutadella, també volia dir que els separadors de goma del carril bici son un perill, al carrer Taulat km. 16,5 aprox. ,vaig caure amb la conseqüent perdua de temps i cures amb la Creu Roja, salutacions

  • Bona tarda, Elena i Xavier.

   Perdoneu el retard en respondre (vaig de putu cul…).

   Sobre fer més ampli la zona d’arribada jo crec que el que no faran serà retocar el circuit perquè ja ho tenen molt apamat com per fer modificacions.

   Només penso que poden fer servir tot el passeig i toto el parc de l’estació del Nord per eixamplar l’espai. Encara i així, difícil solució.

   PD: moltes gràcies sempre a tots els volutnaris per tot treball i dedicació.

 3. La feina dels voluntaris és impressionant. El David ja sap que jo en faig de tant en tant, però sempre a la fira del corredor repartint dorsals, perquè les curses les corro. Us vau fixar que fins a mig passeig lluís Companys, o potser més amunt, no començava el repartiment de l’avituallament final? A això em refereixo, potser si el comencen abas s’estirarà més.
  Dit això, jo no crec que compensi la minsa bossad del corredor, doncs també queda per sota de moltes curses.
  I, finalment, on han quedat els ponxos?

Deja un comentario