Fotos: Cursa del Bolet

Ambien familiar, circuit ideal per fer baixar els turrons (la pujadeta de mitja cursa… Déu n’hi do) i tot i més del que pots demanar a una clàssica de Sant Esteve és el presenten cada any al municipi vallenc d’Ullastrell amb la molt estimable Cursa del Bolet.

Aquí us deixo les fotos que he fet durant el matí sobre el km 4 (abans d’arribar de nou na la carretera). Com sempre, són totes vostres. 

Fotos Blogmaldito 
Álbum 1: km 4
Álbum 2: km 4
Álbum 3: km 4

FOTOS Y VÍDEOS EN EL GRUPO DE FACEBOOK

Fotos Blogmaldito

Álbum 1: km 4

Álbum 2: km 4

Álbum 3: km 4

Consejos exprés: Cursa del Bolet

Blogmaldito a Facebook


Blogmaldito és un blog amb filosofia ‘Non Profit’. Què vol dir això? Que tinc com a principi que tots els continguts són vostres a condició que no feu un ús comercial i interessat d’ells. El que faig ho faig com a hobby i des d’una perspectiva de corredor popular per a la resta de corredors i amics que em trobo a les curses. Just per això, ni puc ni vull guanyar diners amb el córrer. No accepto invitacions, ni regals. No estic en venda. Per a mi ja és un regal que us molesteu en treure una mica de temps en llegir-me, en dir la vostra i parlar d’aquesta bogeria de flipats fent la cabra pels carrers i les muntanyes. 


 

Deja un comentario