Fotos i resultats: La Cursa de RAC1

Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Igualada i aquest any Badalona amb una mica més de 2.200 corredors. Mitja dotzena de localitats de Catalunya han fet de seu de La Cursa de Rac1 i sempre amb el mateix esperit, el que sigui un dia de celebració festiva amb les vambes posades amb un marcat caràcter radiofònic (programes en directe allà mateix mentre es fa la cursa), corporatiu (buscar fer més estret la relació entre els oient i els que estan darrere de RAC1) i, no ens oblidem, comercial (donar sortida a molts dels anunciants de l’emissora).

Aquí us deixo les 6.000 fotos que he fet aquest matí en diferents punts del circuit, les teniu repartides en vuit àlbums i són totes vostres.

Blogmaldito és un blog amb filosofia ‘Non Profit’. Què vol dir això? Que tinc com a principi que tots els continguts són vostres a condició que no feu un ús comercial i interessat d’ells. El que faig ho faig com a hobby i des d’una perspectiva de corredor popular per a la resta de corredors i amics que em trobo a les curses. Just per això, ni puc ni vull guanyar diners amb el córrer. No accepto invitacions, ni regals. No estic en venda. Per a mi ja és un regal que us molesteu en treure una mica de temps en llegir-me, en dir la vostra i parlar d’aquesta bogeria de flipats fent la cabra pels carrers i les muntanyes.

Fotos y vídeos en el grupo de Facebook

FITXA

  • Lloc: Badalona (Barcelonès)
  • Horari: Diumenge, 31 de octubre (9.30)
  • Participació: 2.220 arribats a meta
  • Distància: 5 km (no homologats)
  • Tipus de terreny: Asfalt
  • Recorregut
  • Reglament
  • Protocol COVID
  • FAQS
  • Temps límit: 1h10′
  • Avituallament:
   • Meta: aigua, aquarius, cocteleo fruits secs, barretes energètiques de torró.
  • Puntua: Lliga Championchip
  • Extras: Guarda-roba
  • Obsequi: Samarreta*
  • RESULTATS

FOTOS BLOGMALDITO

Álbum 1: Sortida (part 1)

Álbum 2: Sortida (part 2)

Álbum 3: Sortida (part 3)

Álbum 4: Km 4 (part 1)

Álbum 5: Km 4 (part 2)

Álbum 6: Km 4 (part 3)

Álbum 7: Km 4 (part 4)

Álbum 8: Km 4 (part 5)

___

FOTOS PAKO POTA

Álbum fotos: Sortida i últim km 

___

Blogmaldito a Facebook

5 comentarios en “Fotos i resultats: La Cursa de RAC1

 1. Feta la cursa, diria que no es molt ràpida ni molt lenta, el lent sóc jo. Crec que el recorregut al revés sería més ràpid. No te grans pujades, però si falsos plans i els passos sota la via que fan que no a acabis de trobar el ritme. Deu ser que hem vaig fent gran.
  Moltes gràcies per les fotos David!!!

  • Bones, Jaume

   Doncs la idea iniciual era fer-la en sentit contrari, però al fer finalment la sortida conjunta es va canviar per tenir més recta al principi i poder estirar el pelotó.

   També crec que en sentit de les agulles del rellotge és un xic màs ràpid perquè no estàs condicionat per la rampa final.

   Salut!

Deja un comentario