Fotos Cursa Delta Prat / Els 10 Blaus

Un finde tan cargado de carreras que era imposible llegar a todo. En principio tenía previsto acudir a la Cursa de Sant Isidre (que le tenía muchas ganas… el año que viene, cruzando los dedos), pero percances de última hora me han hecho inclinarme a atar en corto y matar os pájaros de un tiro: el Cursa Delta Prat y la Els 10 Blaus. Aquí tenéis las fotos (e iré colgando as de  los colegas).

CURSA DELTA PRAT

 • Lugar: El Prat de llobregat
 • Horario: Domingo (9.00)
 • Distancia: 5 y 10 km (homologados)
 • Recorrido
 • Avituallamiento: Km 5 (agua) y Meta (líquido y sólido)
 • Puntúa:
  • Lliga ChampionChip (doble)
  • Challenge FCat 10k
 • Liebres: 40′ · 45′ · 50′ · 55′ · 60′
 • Extras: Cursas Infantiles, guardarropa, duchas
 • RESULTADOS

Fotos de la Cursa Delta Prat

Álbum 1: SALIDA

Álbum 2: AV del CANAL

_

Fotos de Carlos Sánchez

Álbum 1: Salida y 1ª vuelta

0033 Cursa Delta Prat

Álbum 2: 2ª vuelta

1233 Cursa Delta Prat

_

Fotos de Pako Pota

Álbum 1

Álbum 2

Vídeo de Pako Pota

 

ELS 10 BLAUS

 • Lugar: Barcelona
 • Horario: Domingo (9.30)
 • Distancia: 5 (4,9) y 10 (9,8) km (no homologados)
 • Recorrido
 • Avituallamiento: Km 5 (agua) y Meta (líquido y sólido)
 • Cajones de salida: no
 • Liebres: 40′ · 45′ · 50′ · 55′ · 60′
 • Tiempo máximo para completarla: 1h30′
 • Extras: Cursas Infantiles, guardarropa, fisios.
 • RESULTADOS

Fotos de Els 10 Blaus

Álbum 1: Primera Vuelta

Álbum 2: SEGUNDA VUELTA

Fotos de Fernando Yika

0152 Els 10 Blaus

_

11 comentarios en “Fotos Cursa Delta Prat / Els 10 Blaus

 1. Muchas gracias..creo que el primer álbum de Gràcia no funciona.. puedes revisar??

  • Buenas, Jose Enrique,

   Tienes razón, no se ha cargado bien. Ahora ya están casi todas las fotos subidas.

   Salud

 2. Moltes gràcies pels ànims i les fotos. El dos girs de 180º i sobre tot els 800 m de tram adoquinat penalitzen força el poder fer una bona marca, mes avui amb el terra mullat.

  • Tens rao, Ramon

   Amb pluja, els adoquins i l’herba fan que et frenis una mica per precaució (a més dels pilons a l’entrada i sortida d’aquets tram). En sec em sembla un circuit molt ràpid, encara que l’anterior (que tornarà qun finalitzin les obres ho era més.

   Salut

 3. Bon dia David, moltes gràcies una vegada més per la teva feina. En la línia del que diu el Ramon, els girs penalitzen molt, més quan el marge que tens per fer el gir ampli té molt poc radi en dos dels girs, que recordi ara.
  Per una altra banda, el que em va semblar molt just, i que segur que fa frenar a força gent, va ser el pas d’anada i tornada crec que del K 2,5 (zona de llambordes) no hi cabien més de 3 corredors de costat!
  La pluja em va fer decidir a tallar als 5K amb una bona marca, sub25, tot i que vaig desistir de seguir la llebre de 50′, els 3 primers K els va fer per sota de 4’50” i això és prou ràpid per a mi!
  Diumenge Cursa per Collserola, m’agrada molt. És una cursa per fer afició al trail, Diuen que li falta tram tècnic i és veritat però ajuda a treure´t la por a la muntanya

  • Justament acabo d’arribar de trotar el circuit llarg de la Cursa per Collserola per veure com estava el terreny (algun bassal a la baixada però que es poden esquivar bé i és totalment corrible). Em quedo amb les ganes de fer-la perquè s’han exhaurit les inscripcions molt ràpi (aniré a 2 pedres). A mi m’agrada tal com és, no totes les curses de muntanya han de ser de corriols.

   Salut

 4. David,
  un cop més gràcies pels consells, les anàlisis i les fotos. Em va agradar la Delta Prat, tot i que m’havia proposat millorar la marca de Bombers, però la vaig clavar (40:30). I gràcies al video del Pako Beer he près consciénca d’un greu defecte meu, que ja coneixia, però quan el veus d’aquesta manera no hi excusa: el meu braç esquerra es dispara cap a un cantó sense control, i el dret va rigid. Es horrible. Necessito milorar la tècnica urgentment.

  D’altra banda, voldria demanar-te una cosa. Es més feina, i ja tens prou, però crec que seria una gran aportació. Moltes vegades, gairebé sempre, els teus consells express són millors que la web oficial de la cursa, perque ho tens tot molt ben ordenat, i els teus seguidors ja sabem on anar per trobar les coses. Doncs bé, trobo a faltar que esmentis les categories de la cursa i les edats de cadascuna. De vegades costa trobar. Per exemple, mira la web de la Maquinista, esmenta categories i no diu les edats.

  Tio, m’has de comprendre, ja saps com sóc de competitiu, i ara que estic fent un munt de top 5 , top 10 i algun podi de categoria, m’interessa veure les meves possibilitats abans de triar la cursa 😉 Moltes gràcies per tot. Una abraçada!

  • Hola, Antoni,

   El curs de tècnica de carrera crec que és una asignatura pendent que tenim la majoria de corredors populars. Jo mateix sóc d’arrossegar les cames i anar amb el cap mirant al terra…

   Sobre la teva demanda, m’ho apunto. Porto una temporada que vaig molt de cul entre treball, encàrrecs i altres històries, i a més estic enfrascat des de fa un temps en, per fi, tenir un calendari i una recopilació fixe de ‘Consejos Exprés’ que sigui fàcil i intuitiva per a vosaltres (amb mapa i llistat) i no em doni massa mals de caps a l’hora d’anar actualitzant. A veure si hi ha sort i ho tinc enllestit pel dilluns (i a veure si us agrada, li he donat moltes voltes i ganes). Aniré ficant la teva proposta i les d’altres (com la d’indicar les curses infantils) a mida que vagi generant contingut nou.

   Salut!

  • Totalment d’acord. Hi afegeixo una demanda a Xipgroc (que quan els hi faig m’envien a les organitzacions de les curses): Quan hi ha cursa de 5 i 10 mai es publiquen els resultats per categoria de la de 5. Soc conscient que no hi ha premis, d’acord. Però no costa res publicar els resultats per categories, és una manera de tenir-nos ben informats dels nostres progressos.
   A més, segur que es pot fer perquè mentre estan entrant corredors i al web van apareixent ja els resultats provisionals surt resultats per categories. És al tancar la cursa que a les de 5 desapareix aquesta informació.

   • Jose María,

    m’agrada la teva proposta, perque sembla que les curses de 5k siguin les germanes petites: no tenen premis per categoria, no solen puntuar a Xipgroc – només ho fan si no existeix “germana gran” – i, encara pitjor, el que dius, no tenen classificacions per categoria. Em temo que és així, que la responsabilitat és dels organitzadors de les curses.

    És una pena, perque les curses de 5k no només són una molt bona manera d’introduïr-se en el món de les curses populars, sino també són una cursa maca per si mateixa. A mí m’agraden més que les de 10k perque, com sempre dic, pateixes només una mica més que a una de 10k, però aquest patiment dura menys de la meitat del temps 😉

    La meva cursa favorita és la marató, seguida de la mitja marató, la 5k, i la que menys m’agrada, la 10k. Però com maratons a tope només es poden , o deuen, fer 2 l’any, les mitges tenen una temporada concreta,i la 10k és la més abundant al calendari, aquesta darrera distància, com gairebé tothom, és en la que més competiexo. Però si comencen a puntuar curses de 5k a Championchip, jo diria ¿Dónde hay que firmar? M’encantaria. I més si la de 10k és a doble volta, ja no té ni l’alicient del recorregut… Salutacions

    (ps passa’t algun dia pel meu blog i comenta, ànims) 🙂

    • D’acord amb tots dos en el sentit de que actualment es ven les curses de 5k com a proves d’iniciació marginant el seu potencial competitiu, quan una cosa i l’altre poden anar perfectament de la mà.

     Jo també prefereixo el 5k al 10k (massa agonia), es podria fer una Challenge 5k ben maca a Barcelona i voltants.

     Salut

Los comentarios están cerrados.