Fotos de la Cursa Festa Major Santa Coloma

La décima Cursa Festa Major Santa Coloma se salda con un buen puñado de corredores disfrutando por las calles de la ciudad con el valor añadido de ser gratuita (que ya quedan pocas…). Visto desde fuera, carrera bien señalizada (bien por los puntos kilométricos en banderolas) y bastante bien organizada, además buen ambiente por las calles (de la mano de los speakers) y sensación de jornada muy popular con participantes de todo tipo de edades y ritmos. Y sí, también algunas cosas por mejorar (ya se intuía que saldría corta pero es que casi se va 200 metros…).

Os dejo las fotos que he hecho esta mañana a mitad de mi tirada larga. Son todas vuestras. Además iré linkando los álbumes de los colegas que también han estado con la cámara por el circuito.Y además tenéis el grupo de Facebook donde Pako Pota recopila todas las fotos de carreras.

FOTOS DE BLOGMALDITO

Álbum 1: Parc Fluvial
Álbum 2: Centre
Álbum 3: Centre
Álbum 4: Centre

FOTOS DE CARLOS SÁNCHEZ

Álbum 1: Salida y primeros km
Álbum 2: Centre a Meta

FOTOS Y VÍDEOS PAKO POTA

Fotos
Vídeo (salidas y llegadas)
Vídeo Fotos

FOTOS Y VÍDEOS ORGANIZACIÓN

 • Lugar: Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)
 • Horario: Sábado, 31 de agosto (9.00)
 • Distancia: 5 km (no homologados, salen cortos)
 • Recorrido
 • Reglamento
 • Avituallamientos:
  • Meta: Agua y galletas saladas
 • Extras: Guardarropa, duchas y vestuarios.

FOTOS (BLOGMALDITO)

Álbum 1: Km 1 (PARC FLUVIAL)

Álbum 2: Km 3/4 (CENTRE)

Álbum 3: Km 3/4 (CENTRE)

Álbum 4: Km 3/4 (CENTRE)

__

FOTOS (CARLOS SÁNCHEZ)

Álbum 1: Salida y primeros km

Álbum 2: Centre a Meta

___

FOTOS Y VÍDEOS ORGANIZACIÓN

___

FOTOS Y VÍDEOS (PAKO POTA)

ÁLBUM 1: SALIDA Y META

6 comentarios en “Fotos de la Cursa Festa Major Santa Coloma

 1. Moltes gràcies per les dues entrades referents a la cursa de Santa Coloma David! M’ha anat genial per saber com afrontar el primer test de la temporada. La veritat és que l’organització per part de la Sansi sempré és bona, i el detall de la bossa s’agraeix tenint en compte que és gratuïta. L’única cosa que no m’ha agradat han sigut els casi 200 metres que han faltat per completar els 5.000, un hàndicap que es podia haver resolt amb la pista d’atletismo. Però bé, content per la marca de 20:50, impensable fins fa poc al estar 3 mesos i mig parat per lesió abans de l’estiu. De nou, moltes gràcies per la teva feina i les fotografies!

  • De res, Marc

   Per això estem 🙂 Estic d’acord amb tu amb els pros i els contres sobre la cursa. Em va semblar ben organitzada i amb uns bons serveis tenint en compte que no s’ha pagat ni un duro. En la part negativa, doncs sí, una altre vegada que surt curta (crec que amb fer la part final en sentit contrari a la sortida quasi ho tindrien enllestit).

   Salut!

 2. Segur que el presi de la Sansi ens aclareix el tema de la distància. Ell sempre dona la cara a les xarxes. A aquest mateix blog ja ho ha fet alguna ocasió.
  Gràcies per tot David!

  • Sí, la veritat és que s’ha de reconèixer que el Jose Luis acostuma a fer front als cometaris dels corredors.

   Encara i així, ja et dic que en aquest cas i d’altres curses de caire molt popular o solidari (diguem que no són ‘purament’ competitives de buscar marca) tampoc em sembla un fet determinant que hagi sortit curta (encara que sí remarcable).

   Sí que m’ho semblaria més si fos una que està homologada o que es ven així o com ideal per MMP i després no quadra. Però, es clar, si es pot solucionar (i crec que aquí es podria fàcilment) això que guanyariem. I si no, doncs anunciar que la cursa fa realment X metres i ja està.

   Salut, Crojo.

   • Doncs ens quedarem sense resposta… Ostres, quan la Sansi anuncia una cursa de 5km encara que el circuit no sigui diseny seu i demés, entenc que ho haurien de mesurar si porten la direcció tècnica . .. Em consta de molta gent de fora de Santako que va venir per la publi de la Sansi a fer un 5k gratuit i que marxen decebuts.
    Un altre tema serà valorar per part de l’ajuntament si interesa oferir una cursa gratuita i que ho publiciti un club tan important que comporti que vingui tanta gent de fora assumint els costos. Oferien 1300 dorsals, finalment van ser 1600 inscrits i el rècord anterior eren 900.
    Salut David

    • Bones, Crojo,

     Jo suposo que als Ajuntaments, especialment els de les grans ciutats (Santako ho és), els interessa presentar bons números i crec que amb aquesta edició s’hauran quedat satisfets (en un poble petit és diferent: ho fas més pensant en els teus veïns que els veus cada dia). Almenys a curt termini; després s’ha de veure si els hi surt a compte en quant a despeses vs retorn qualitatiu (que ja és un càlcul que hauran fet), però crec que en una festa major els hi surt més car portar una Rosario (molt a favor, ojo) que donar un salt endavant en el nombre d’inscrits d’una cursa (la despesa gran ja la fas d’inici).

     Sobre la distància: a mi traçant el circuit ja em semblava curt, però com vaig veure que potser als últims metres donaven la volta a la pista al revés ho podien quadrar prou bé. Al final no va ser així i és una llàstima perquè crec que podria sortir per futures edicions una bona prova de 5k quasi real (sense homologar sempre tindrem dubtes) per anar a provar-se i ara, si ets dels que volen competir amb condicions òptimes, doncs et queda el regust de que aquesta no fa la mida i s’ho pensaran dues vegades.

     Salut

Deja un comentario