Icono del sitio BLOGMALDITO RUNNING PUB

Marató de Barcelona: anàlisis del recorregut

Vens a córrer la Zurich Marató de Barcelona? Bé, aquí teniu alguns consells que us poden ser útils a l’hora d’abordar el circuit.

Un mapa gegant del recorregut que pots descarregar, una descripció quilòmetre a quilòmetre (altimetria, zones exposades al vent, trams classificats segons el seu nivell de dificultat, estratègia de cursa i, fins i tot, un xuleta) que potser et pot ajudar. Doncs ja sabeu, a competir i gaudir d’aquesta fabulosa Marató de Barcelona.

Vagi bé!

 POTS SEGUIR-ME A FACEBOOK!
 AH! CANAL A TELEGRAM
 I TAMBÉN A INSTAGRAM

Marató Barcelona: MAPA DEL RECORREGUT

CLICA SOBRE LA IMATGE O AQUEST ENLLAÇ I DESCARREGA EL MAPA


Marató Barcelona: DESCRIPCIÓ

SORTIDA A A KM 5: Primers cinc quilòmetres en què pugem, combinant trams que piquen cap amunt on toca regular (encara que les cames permetin anar a més) amb zones calmades per anar a ritme.

KM 5 A 10: Cinc km força favorables (comença baixant i acaba planejant amb algun fals pla) on posar a funcionar tota la maquinària.

KM 10 A 18,3: Més de 8 km per anar trampejant combinant pujades sostingudes amb zones de calma. Les pujades, ubicades a la primera i última part d’aquest sector són de baixar una marxa.

KM 18,3 A 25,7Més de 7 km favorables esquitxats d’un parell de repetxons curtsComença baixant d’inici i després és més pla

KM 25,7 A 31,2: Gairebé sis km, cinc d’anada i tornada, marcats pel vent. Diagonal Mar es pot fer eterna i la seva coda al passeig del Taulat pot ser la cirereta. Cal adaptar-ne el ritme.

KM 31,2 A 34,1: Una mica més de dos km fatídics condicionats pel vent, la calor i
un minúscul repetxó trenca ritmes. Cal anar adaptant el ritme i buscar refugi muntant grupetes de corredors.

KM 34,1 A 36,9: Mig quilòmetre de descans, un altre km d’anar trampejant i un km més llarg de pujada constant. L’important és arribar frescos a la base del passeig St. Joan per afrontar aquests 1.300 metres (s’allarga fins gairebé el km 37) de pujada de molt poc desnivell sense que aparegui l’home del mall.

KM 36,9 A 39,2: Zona favorable encara que la part final pot estar condicionada pel vent. Aquí pots recuperar temps o deixar-te emportar.

KM 39,2 A META: Paral·lel + Ronda Sant Pere + Sepúlveda… per posar-se a tremolar. El meu consell: si no vas a buscar marca o és el teu debut… Baixa una marxa i a gaudir; en cas que vagis a buscar un crono concret, a serrar les dents i saber administrar les forces.

 NOTE: The sections that I think are more favourable are titled in green, those that have some difficulty are titled in orange. Even so, there are always calm areas and the occasional devilish steep slope dotted throughout each stage.

Marató Barcelona: ANÀLISIS DEL CIRCUIT

Foto: Zurich Marató Barcelona

Marató Barcelona: LA XULETA

ALTIMETRIA & ESTRATÈGIA DE CARRERA

EL RESUM

Gaudeix-la! És una Marató ràpida, encara que sinuosa. No hi ha que sortir massa fort, millor anar còmode sempre. Compte amb el vent i la calor!


Blogmaldito és un blog amb filosofia ‘Non Profit’. Què vol dir això? Que tinc com a principi que tots els continguts són vostres a condició que no feu un ús comercial i interessat d’ells. El que faig ho faig com a hobby i des d’una perspectiva de corredor popular per a la resta de corredors i amics que em trobo a les curses. Just per això, ni puc ni vull guanyar diners amb el córrer. No accepto invitacions, ni regals. No estic en venda. Per a mi ja és un regal que us molesteu en treure una mica de temps en llegir-me, en dir la vostra i parlar d’aquesta bogeria de flipats fent la cabra pels carrers i les muntanyes.


 

Salir de la versión móvil