Fotos: Mitja de Granollers 2020

En días como los de hoy agradece eternamente el atarse unas bambas, colgarse un dorsal y ponerse en la línea de salida de una carrera. Y es que hay carreras como la Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga que por todo lo que aportan dentro y fuera del circuito, lo que ofrecen durante el día de actos y el resto del año, y lo que dan a los corredores, voluntarios y vecinos, se tienen/tenemos que cuidar entre todos para que mantenga su salud intacta. Y es que la Mitja es el mejor homenaje que nos podemos dar todos.

Os dejo aquí las fotos que he hecho a lo largo de la carrera e iré linkando la de todos los colegas y conocidos que se han acercado para sacaros vuestra mejor zancada. Todas estas fotos las irá agrupando Pako Pota en el grupo de Facebook.

Fotos Blogmaldito
Álbum 1. Previa y 10k
Álbum 2. 10k y Quart
Álbum 3. Mitja (km 9-12: 1º a 1h30′)
Álbum 4. Mitja (km 12 a 16: 1h30′ a 1h35′)
Álbum 5. Mitja (km 16 a 19: 1h35′ a 1h40′)
Álbum 6. Mitja (Recta meta: 1h40′ a 1h45′)
Álbum 7. Mitja (Recta meta: 1h45′ a 1h50′)
Álbum 8. Mitja (Recta de meta: 1h50′ a 1h55′)
Álbum 9. Mitja (Recta meta: 1h 55′ a más de 2h’)
Álbum 10 Mitja (Recta de meta: + de 2h)

Fotos y vídeos de Pako Pota
Álbum 1: 10k y Quart
Álbum 2: Mitja

Vídeo paso corredores (km 2,3 y 18,6)
Vídeo recorrido

Fotos Miguel Ángel (BrubakerNY)
Álbum 1: Mitja

Fotos RunKm
Álbum de fotos

TODAS LAS FOTOS RECOPILADAS EN EL GRUPO DE FACEBOOK

  • Lugar: Granollers, Les Franqueses, Corró d’Avall, Llerona, La Garriga.
  • Fecha: 2 de febrero (a partir de las 9:30).
  • Participación: Unos 5.000 corredores cruzando meta (4.016 en la Mitja; 310 en el Quart; 663 en el 10k).
  • Precio: 25 a 29 euros según fechas y tipo de chip.
  • Tipo: Asfalto.
  • Distancia:  21,097 km, 10 km (ambos homologados) y 5 km (aprox.).
  • Servicios:  Parking para coches. Duchas, masajes, avituallamiento líquido en carrera (cada 5 km: agua e isotónica) y líquido y sólido al cruzar la meta (agua, isotónica, té, fruta, yogur, snacks).
  • *Obsequio: Camiseta y mochila.
  • Circuito: Unos 10 primeros km en subida, con un inicio regular y de suave desnivel al inicio y de repechos y descansos después, para después dar la vuelta e iniciar un descenso prolongado salpicado de repechos rompepiernas hasta meta.
  • RESULTADOS: MITJA · 10k ·  5k

*Que apoquinas con tu inscripción.

___

Fotos Blogmaldito

Álbum 1. Previa y 10k

Álbum 2. 10k y Quart

Álbum 3. Mitja (km 9-12: 1º a 1h30′)

Álbum 4. Mitja (km 12 a 16: 1h30′ a 1h35′)

Álbum 5. Mitja (km 16 a 19: 1h35′ a 1h40′)

Álbum 6. Mitja (Recta meta: 1h40′ a 1h45′)

Álbum 7. Mitja (Recta meta: 1h45′ a 1h50′)

Álbum 8. Mitja (Recta de meta: 1h50′ a 1h55′)

Álbum 9. Mitja (Recta meta: 1h 55′ a más de 2h’)

Álbum 10 Mitja (Recta de meta: + de 2h)

_

Fotos y vídeos de Pako Pota

Álbum 1: 10k y Quart

Álbum 2: Mitja

_

Fotos Miguel Ángel (BrubakerNY)

Álbum 1: Mitja

_

Fotos RunKm

Álbum de fotos

23 comentarios en “Fotos: Mitja de Granollers 2020

  1. Momento top cuando te he visto corriendo del 9 al 10 y nos hemos animado mutuamente 😂😂 … iba justo delante de la primera chica. De nuevo muchas gracias por las fotos. Un saludo.

    • Yo ya iba en las últimas intentando aguantar sprints a los de delante para echar fotos y eso que iba parando, jaja. Y te ibas muy fuerte en esa subida, eh!

      Un saludo, Lucas

  2. Ambientazo . Cursa para repetirla SIEMPRE. Ademas con ritmos y sensaciones que no esperaba. Alegrón verte por el carrer Banys de la Garriga I a Pako en su hábitat habitual, las rotondas. Jajaj

    • Jajajja, que cabrón…però si, o rotondas o cantonades!!
      Tan a l’anada com a la tornada et vaig pillar in extremis i perque em vas avisar…anaves canyadissim!!

    • Hola, pedro.

      Pues pocos lugares mejores se me ocurren para debutar en las carreras. La de Granollers tiene una magia especial.

      Salud y felicidades.

  3. Hoy si he podido disfrutarla en toda su intensidad. Sin lesiones incipientes y sin que el calor me haya afectado tanto como el año pasado, he podido correrla mucho y chocar cientos de manos de niños por todo el camino (me da igual agacharme un poco y variar algo la trayectoría, merece la pena hacerlo) y encima nos has sacado guapos a Óscar de corresolidaris y a mi llegando a meta. Que más se puede pedir! Solo una cosa, volver el año que viene 😁

    • Y eso que creo que ha hecho la misma (o casi) calor que el año pasado. Eso dice mucho de lo bien que te has adaptado hoy a la temperatura.

      El ambiente aquí lo es todo y chocar las manosde los críos algo impagable.

      Nos vemos en 2021

  4. Com sempre és un moment especial quan et veiem! aquest cop amb grupeta amb Javi i Jona… i només veure’t, vamoooos! a poner buena cara para la foto!! Gràcies com sempre!

  5. On son el resultats de aquest any i dels altres a xipgroc? 4016 arribats ahir

    8626 a meta al 2016, 8817 al 2015

    • Hola, Felipe.

      A xipgroc tenes les classificacions per temps però no surt el número de ‘finisher’ perquè és decisió de la Mitja de Granolllers, ja que volen que estiguin posades a la seva web i es consultin allà. Ahir durant la cursa estaven de forma provisional i, entre això i agafar el pitjor temps ‘brut’ a les classis oficials m’ha sortit els 4016 (en provisional d’ahir em van sortir 3983 però encara que faltaven alguns per arribar a meta, o sigui que quadra). Es manté en la línia dels tres últims anys encara que a la baixa. Es mereix molt més.

  6. David,

    dir-te que has duplicat el link al Quart i 5k d’en Pajko Pota, i falta el link a les fotos de la Mitja. I ja posats , declarar aquesta cursa «la més maca de Catalunya», perqué l’ambient és imbatible. Jo també xoco les mans de tot nen que es presenta. Et va molar la meva llampant samarreta? Vaig jugar «cedit» per La Sansi a l’equip de KH7. que ja porten dos anys convidant-me 😉
    I molt content pel meu resultat! Encara lluny de les marques pre-lesió, però vaig millorar minut i mig llarg respecte Sitges! Baltar is back! 😀

    • Hola, Antoni

      Arreglat el link del Pako, m’he liat amb els àlbums de fotos… L’ambient en aquesta cursa és únic i ja m’agradaria que moltes altres en tinguessin de semblant però això és molta feina de ‘pico y pala’, molt de sacrifici i moltes trucades a les portes per aconseguir-ho, cal reivindicar aquesta feina.

      M’alegro molt de que cada dia vagis a millor, et vaig veure amb molt bon aspecte i cames quan ens vam trobar.

      Salut!

      • David,

        vull felicitar en Pako Pota per les grans fotos , o videos, que fa. Mola molt. Pero Pako, mi ‘arma, ponte una camiseta con el nombre, que no te conozco y te quiero saludar en persona!!! Y tú a mí tampoco debes conocerme, cabrón, porque no me haces primeros planos, y a mis colegas como el Jordi Maneu sí, y te saludan! Date a conocer, anda!!!

        Doncs noi, sembla que no estic tant bé. Em vaig fer una resonància amb contrast l’altre dia, i acabo de veure l’informe. Tinc un trancament del labrum, l’anell de cartilag en la unió de fèmur i cadera. Això em temo que demana cirugia. Podré aguantar i còrrer la marató d’Empúries? NECESSITO FER-LA, anhelo l’unic podi que em falta, a lúnica prova que m’importa de debò…

        Es terrible, estic dessolat, les molèsties van començar al febrer 2019 a la mitja marató BCN. No em van diagnopsticar, i va arriivar l’edema osi a la cadera dreta. Segurament hi ha problema de descompensació. & messos parat vaig estar, i ara ja em veig operat i altres 6 messos llençats… Argggggggggghhhhhhh!!!!

        • Al Pako és molt fàcil de reconèxer. Barbeta i físic de punki de tota la vida, jeje.

          Doncs esperem a veure si et confirmen o no el tema de la cirugia perquè realment seria una bona putada ara que estaves agafant de nou el ritme a la competició. Ja m’aniràs dient. A veure si almenys pots arribar a Empúries d’aquí a tres mesos… Em sap greu escoltar les penes dels amics que passen per aquestes lesions.

          Una abraçada

        • Ei Antoni, gràcies!! Allà on vegis un tripode amb una càmara filmant, a prop estic jo amb la de fotos disparant jejjeje…, només m’has de fer un crit o aixecar el braç i intentaré agafar-te 😉 📸
          Em sap molt de greu llegir el que comentes de la teva lesió al labrum. A mi em va passar algo similar després de la mitja bcn 2016. Vaig començar amb dolor i molèsties a la cuixa que m’obligaven a parar quan corria, vaig continuar fent curses durant un any i mig més (cada vegada més dolor i més localitzat a la cadera) fins que em van diagnosticar «choque femoroacetabular», em van fer artroscopia per llimar os i treure part de labrum calcificat….la cosa ha anat a pitjor, no he pogut tornar a córrer, em costa caminar i no puc estar gaire estona dret. Tot apunta a que m’hauràn de ficar una pròtesis. En fi, no vull ser waterparties perque cada cas és un mon i només et volia comentar la meva experiència. El meu consell és que deixis de córrer i veure que diuen els metges.
          Si tot surt bé i es pot arreglar, ja en tindràs temps de córrer i de fer curses; però ara per ara, que la cosa no vagi a més.

    • Gràcies, Pako… A veure qué passa. Quan era estudiant, a un lavabo de l’Escola de Camins, vaig llegir escrit a boli: «Einstein murió, Newton falleció… Y yo ya empiezo a encontrarme muy mal».

      Jo ara dic: «Pako Beer es va fer una artroscòpia. Jaume Leiva es va operar una rotura de labrum (). Angel García Bragado es va intervenir de les dues caderes () I jo començo a olorar el quirofan» (encara no se m’han passat les ganes de broma)

      (*) sí, ho he trobat buscant rotura de labrum a google…

Los comentarios están cerrados.